“Διάλεξε μια δουλειά που αγαπάς και δεν θα χρειαστεί να δουλέψεις ούτε μία ημέρα στη ζωή σου” Κομφούκιος

Ρεβέκκα Γιαννοπούλου

Η Ρεβέκκα Γιαννοπούλου γεννήθηκε στο Μαρόκο και στην ηλικία των 12 ήρθε στην Ελλάδα, πατρίδα του πατέρα της.

Μετά την αποφοίτησή της από το Λύκειο σπούδασε Ξενοδοχειακή διοίκηση στην Ελβετία, στο CENTRE INTERNATIONAL DE GLION. Εργάστηκε για 3 χρόνια στον ξενοδοχειακό τομέα χωρίς όμως να την γεμίζει, οπότε και αποφάσισε να παρατήσει τα πάντα και τελικά να κυνηγήσει τα όνειρά της.

Διδάχθηκε μόνιμο μακιγιάζ από την καλύτερη, την Carmella Despalle στην Styliderm στο Παρίσι.

Οργάνωσε τα τμήματα μόνιμου μακιγιάζ αρκετών καταστημάτων, όπως τα σαλόνια ομορφιάς Jacques Dessange (6 κατ/ματα) στην Ελλάδα το 1999, το στούντιο τατουάζ Grasshopper στο Λονδίνο το 2012 και συνέχισε να παρακολουθεί μαθήματα στην Ελλάδα, Γαλλία, Αγγλία και Ιταλία.

Δεν σταμάτησε ποτέ να διευρύνει τις γνώσεις της και να παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και έτσι ανακάλυψε την αγάπη της για τις «ουλές»!

Από το 1999 συνδυάζει την δεξιότητα της στο σχέδιο, την αγάπη της για τον άνθρωπο, με την τέχνη της ιατρικής δερμογραφίας. Η Ρεβέκκα βρήκε τον τέλειο συνδυασμό.

Τελικά αξιοποίησε τις σχεδιαστικές της δεξιότητες για να κάνει τους ανθρώπους πιο όμορφους, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ταυτόχρονα πιο ευτυχισμένους!

Από το 2008 διδάσκει την τέχνη της Μικροδερμογραφίας σε ιδιωτικά και δημόσια κολέγια.

Το 2010 ανοίγει το δικό της στούντιο Δερμογραφίας στην Ελλάδα, αλλά η αγάπη της για ταξίδια, η καταξιωμένη φήμη της και η ζήτηση για τις υπηρεσίες της την κρατούν συνέχεια σε κίνηση, σε χώρες όπως η Ελβετία, Αγγλία, Γαλλία και Κύπρος.

Είπαν για την Ρεβέκκα

Μαρία Σατραζέμη

Όταν πήγα στην Ρεβέκκα, φοβόμουν το άγνωστο και το νέο.
Δεν είχα ιδέα για την συνεχεία. Η Ρεβέκκα έδωσε σχήμα και μορφή σε αυτήν την συνεχεία.
Στην συνεχεία της θηλυκότητας μου. Χωρίς να το ξέρει και χωρίς να το φανταστώ, με ολοκλήρωσε ως γυναικά και με απελευθέρωσε ως προς την εικόνα μου.
Θα την ευγνωμονώ πάντα.

Μαρία Σατραζέμη

Μαρία Κάτσενου

Η χαρά κρύβεται στα Μικρά πράγματα…Και γίνεται πολλές φορές σωτήρια όταν νοσείς από μια ασθένεια όπως ο καρκίνος. Η ψυχολογία κρέμεται σε μια κλωστή και είναι τόσο δύσκολο να αποδεχθείς τον εαυτό που βλέπεις στον καθρέφτη, αλλά δεν αναγνωρίζεις…. Εν μέσω χημειοθεραπειών βρέθηκα στο chakana by rebecca με διακαή πόθο να αποκτήσω
ξανά φρύδια μετά από δύο χρόνια…. Από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο χώρο ένιωσα μια μεγάλη αγκαλιά από όλους. Ένιωσα αποδοχή, άνετα. Η Ρεβέκκα δημιούργησε τα φρύδια των ονείρων μου! Ένιωθα όμορφη γυναίκα και πάλι! Η χαρά μου δεν περιγράφεται με λόγια! Η
ψυχολογία μου ανέβηκε κατακόρυφα. Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη για το πολύτιμο δώρο που μου έδωσε! Κοιτώ τον εαυτό μου στον καθρέφτη και χαμογελώ ξανά….

Μαρία Κάτσενου

Αγγέλικα Αραβαντινού

Ότι και να πω είναι λίγο!! Δεν δημιουργεί απλά πάνω στο σώμα μας, αλλά και στις καρδιές μας!! Σε ευχαριστούμε για το δώρο που μας έκανες!

Αγγέλικα Αραβαντινού

Άννα Μπουρούκη

Αγαπημένη μου!!! Θέλω να σ’ευχαριστησω μέσα από την καρδιά μου. Η ζωή μου είναι τόσο ωραία!!

Άννα Μπουρούκη

Χριστίνα Σμαραγδή

Ειδικευμένη στο medical tattoo η Ρεβέκκα κάνει απίστευτη δουλειά.
Μετά από μαστεκτομή χρειάζονταν θηλή στο δεξί στήθος.
Το αποτέλεσμα είναι ότι δε μπορείς να ξεχωρίσεις την αληθινή θηλή από αυτή που σχεδιάστηκε!!

Χριστίνα Σμαραγδή