21 Ημέρες Quantum Focus | Anagenis Workshop

Ενεργοποίηση της Κβαντικής Εστίασης.

Καθ-Ορίστε τις δικές σας 21 Ημέρες και παρακολουθήστε το Εργαστήρι μέσα από την άνεση του χρόνου και χώρου σας!

Μπορείτε να προμηθευτείτε το Βίντεο Εργαστήρι οποιαδήποτε στιγμή και να ξεκινήσετε το δικό σας ταξίδι Ενεργοποίησης!

Μία νέα βιωματική εμπειρία  έρχεται μέσα από το ολοκαίνουριο, μεταμορφωτικό και εντατικό OnLine Project της Σχολής μας – 3 εβδομάδες με την καθοδήγηση της Βικτώριας & Anagenis Guides στον κόσμο του Κβαντικού Πεδίου.

21 Ημέρες Quantum FOCUS: Με το πεδίο παλλόμενο και ζωντανό, από ακολουθίες συχνοτήτων Δονητικής Ανάληψης, Ενθύμησης,  Ενστάλαξης Νέας Γης. Αυτή η εμπειρία ανοίγει στους συμμετέχοντες την δική τους δονητική αναβάθμιση, εναρμόνιση με την Παρούσα Δυναμική, Δυνατότητα Κβαντικής Επίγνωσης και την Τέχνη της Υλοποίησης μέσω της Κβαντικής Δομής.

21 Ημέρες Quantum FOCUS: Βιωματική εμβάθυνση, διεύρυνση και βαθύτερη κατανόηση μιας τόσο νέας διδασκαλίας. Νέα ως προς την προσέγγιση, τις έννοιες, την οπτική, την μάκρο-οπτική. Μαθαίνουμε βιωματικά την Κβαντική Δομή, συμμετέχουμε ενεργά και προπονούμαστε στον Κβαντικό Εστιασμό.

Κβαντική Δομή – Κβαντική Αντίληψη σημαίνει  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: Η κατανόηση του πως δημιουργείται πρώτα η ενεργειακή και στην συνέχεια η υλική πραγματικότητα. Η μαεστρία και οι απαντήσεις στο ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

Η Εποχή της Νέας Γης είναι Εποχή της Ελευθερίας, απελευθέρωσης από γραμμικά συστήματα, δομές και όρους με τους οποίους ‘εγκλιματιστήκαμε’, προσαρμοστήκαμε και ζούσαμε για αιώνες. Τώρα είναι η Εποχή Αποδόμησης και Αναδόμησης ταυτόχρονα.

Το ΝΕΟ ΤΩΡΑ είναι το ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΤΩΡΑ!

3 Εβδομάδες / 21 Ημέρες

21 επαναλήψεις: αυτή είναι η χρονική περίοδος που χρειάζεται για να πυροδοτηθεί ο μηχανισμός του επαναπρογραμματισμού και να εδραιωθεί η υιοθέτηση νέων ΠΙΣΤΕΥΩ στη ζωή μας. Οι νέες πεποιθήσεις οδηγούν σε νέες συνήθειες και αντίστροφα. Επιλέγουμε συνειδητά συνήθειες που υποστηρίζουν τα όνειρα, το όραμά μας και προβάλλουμε ένα νέο, ολοκαίνουργιο ολόγραμμα στο Κβαντικό Πεδίο. Μία νέα ενεργειακή δομή, η οποία στην συνέχεια καθώς κρυσταλλοποιείται μας καθρεφτίζεται, ‘εμφανίζεται’ πια ως η Υλική Πραγματικότητα και στην συνέχεια ως το Νέο Χρονοδιάγραμμα.

Γιατί ΤΩΡΑ; Τώρα συμβαίνουν Τεράστιες Κβαντικές Ανυψώσεις χρονοδιαγραμμάτων.

Επιλέγουμε ένα νέο σημείο αφετηρίας, αποκτάμε την ικανότητα συγχρονισμού με ένα ανώτερο επίπεδο ύπαρξης και ένα νέο χώρο για να κινούμαστε … προς κάθε κατεύθυνση.

Καλώς ήρθαμε=(φτάσαμε μέσα μας για να μπορούμε στ’ αλήθεια να δούμε) στην φυσική μας κατάσταση Ευήμερης Ύπαρξης.

Καλώς ήρθαμε=(φτάσαμε μέσα μας για να μπορούμε στ’ αλήθεια να δούμε) στην Κβαντική Δομή.

Οι κύκλοι αυτής της καινοτομικής ιδέας της Anagenis ξεκίνησαν τον Μάρτιο 2019. Έως τώρα έχουν διεξαχθεί 6 εργαστήρια «21 Ημέρες Αναγέννησης» .

Τα μοιράσματα, οι εμπειρίες σας και η αγάπη που δέχτηκε αυτό το πρόγραμμα δείχνουν την επιτυχία μας! Τα καταφέραμε….

Εργαλεία του προγράμματος  μας: κλειδιά αφύπνισης, μέθοδοι μεταμόρφωσης και φόρμουλες αποταύτισης. μέσα από τα βιώματά σας αποδεικνύεται το πόσο αποτελεσματικά και υποστηρικτικά υπήρξαν στην συνειδητή σας μεταμόρφωση και αναγέννηση.

Διαβάστε κάποια λόγια ευγνωμοσύνης των συμμετεχόντων:

Οι 21 ανάσες μεταμόρφωσης για μένα, ήταν ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος του προγράμματος. Ηταν 21 ημέρες όπου η κάθε ανάσα σήμαινε και κάτι διαφορετικό. Μεταμόρφωση με θαύματα. Συγχρονικότητας, θεραπείας, χαράς. Κάθε μέρα συνειδητοποιούσα και κάτι!! Ευχαριστώ την Αnagenis, ευχαριστώ τη Βικτώρια που ήταν για όλους εκεί, πριν από όλους.” Σ.

Ξυπνώντας  κάθε πρωί με την φόρμουλα αλλάζει όλη η καθημερινότητα, γιατί είμαστε σε πολύ υψηλές δονήσεις και έτσι έλκουμε τα καλύτερα… ταυτόχρονα γίνεται και αποτοξίνωση στο σώμα μας και απελευθέρωσεις συναισθηματικών μπλοκαρισματων. Μια ολοκληρωτική ανανεωση! Απλά υπέροχο!” Μ.Χ.

Με τον απλο και γλυκο  ρυθμο της Βικτωριας αρχισα να βρισκω την ισορροπια μεταξυ σωματος και πνευματος! Ξαναζωντανεψα! Σε ευχαριστω Βικτωρια απο καρδιας (και η ομαδα βοηθησε ΠΟΛΥ!)” Σ.Ξ.

Μέρα με την μέρα από την 1η συνάντηση έως την 21η , δούλευαν οι αλλαγές στη βιολογία, στην αντοχή, στην τροφοδότηση του σώματος  με μια δροσιά στην αναπνοή, στη διαχείριση των συναισθημάτων την υπόλοιπη μέρα. Το θέμα κάθε μέρας γινόταν μία συχνή συνειδητή υπενθύμιση και ο ύπνος, το ξύπνημα, η συνειδητότητα  και η διάρκεια κάθε μέρας λες και προεκτάθηκε και ο χρόνος έγινε άπλετος.

Μία αίσθηση ζωντανής Ζωής κι όχι Ζωή από κεκτημένη ταχύτητα!

Ευχαριστώ Anagenis,  ευχαριστώ Βικτώρια!” Ε. Β.

Επιτυχία ενός Project Ενδυνάμωσης, Μεταμόρφωσης και Υποστήριξης είναι αυτό που μπόρεσε να προσφέρει στις Ψυχές των Ανθρώπων που το παρακολούθησαν.

Δεν μπορούσα να έχω καλύτερο κίνητρο απ’ αυτό. Επιστρέφουμε δυναμικά, μέσα από το Divine Timing, στις επόμενες 21 ημέρες μας, με ένα εργαστήρι εμπλουτισμένο, ολοκαίνουργιο στο ΤΩΡΑ. Αξιοποιούμε τις παρούσες Νέες Ενέργειες και ζούμε ξανά μαζί το εντατικό και μεταμορφωτικό πρόγραμμα: Το εργαστήρι «Κβαντική Εστίαση  – Κβαντική Υλοποίηση!»

Τι περιλαμβάνει το εργαστήρι

«Κβαντική Εστίαση – Κβαντική Υλοποίηση» 21 Ημέρες

1.“Quantum Focus – Κβαντική Εστίαση”

Anagenis Master Classes 4 δίωρα

Θέματα – Σημεία Κλειδιά του Εργαστηρίου:

 • Εισαγωγή στην Κβαντική Δομή/Πεδίο – Τι είναι;
 • Κβαντική Κινητοποίηση & Υλοποίηση – αναλυτική εξήγηση του μηχανισμού της δημιουργίας και απο-δημιουργίας της πραγματικότητας
 • Ύπαρξη παράλληλων πραγματικοτήτων. Πως μετατοπίζω την συνειδητότητα προς αυτήν που είναι συμβεβλημένη με το ανώτερο χρονοδιάγραμμα ανάληψής μου;
 • Δονητικές Διακυμάνσεις, Εμπειρίες ‘επιστροφής στο παλαιό’ – κατανόηση του μηχανισμού και εργαλεία σταθεροποίησης Νέου Δονητικού Πεδίου
 • Κβαντική Δομή ΕυHμερίας. Ανάλυση μηχανισμού της δομής της Κβαντικής Ευημερίας Πως λειτουργεί; Πως εφαρμόζεται στην καθημερινότητά μας;
 • Οι Κβαντικοί Κανόνες – η λειτουργία τους, η χρησιμότητά τους και η εφαρμογή τους στην ζωή, σχέσεις μας
 • Ενεργοποίηση – Βιωματική Εμπειρία Quantum FOCUS με τους Anagenis Guides
 • Ομαδική Συνεδρία Θεραπείας/Ενθύμησης Light Language Anagenis Quantum Lifting – Κβαντική Ανύψωση
 • Ερωτήσεις/Απαντήσεις

2.Anagenis Formula Εφαρμογή “Κβαντική Αλχημεία” 

8  ΒίντεοΜαθήματα : Εφαρμογή Anagenis Φόρμουλας – Διαλογισμοί

Τι είναι η Anagenis Formula –  Κβαντική Αλχημεία;

Η καθημερινή σας πρακτική αυτής της φόρμουλας για 21 Ημέρες  (και για όποιον επιθυμήσει 40 Ημέρες)  θα αλλάξει ριζικά την ζωή σας.

Ο διαλογισμός και η καθημερινή σύνδεση με την πηγή μέσα μας επιδρούν σε όλα μας τα σώματα, αναβαθμίζοντάς τα. Στην πορεία ανοίγει ο δρόμος και η πόρτα που γεφυρώνει όλο και πιο ισχυρά το αόρατο με το ορατό, τον γήινο εαυτό με τον ουράνιο, την κλειστή με την ανοιχτή καρδιά και τελικά την κάθε πρό(σ)κληση με τη λύση της.

Σταδιακά και καθώς διατηρούμε την καθημερινή μας αυτή σύνδεση, χτίζουμε τη σχέση μας με τη Διευρυμένη Κβαντική μας Αντίληψη, Δυναμώνουμε την Κβαντική Εστίαση η   οποία παραμένει παρούσα για όλο και μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μέσα στην ημέρα μας – ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ. Θα διαπιστώσουμε μέσα από τις διδασκαλίες αυτού του εργαστηρίου πόσο σημαντικό εσωτερικό κατόρθωμα είναι η αυτό -διατήρηση της Κβαντικής Εστίασης στην διάρκεια της ημέρας μας.

Κάθε αφυπνισμένη ψυχή που έρχεται σε επαφή με τον Διαλογισμό και τις φόρμουλες Ενθύμησης της Anagenis συναντά 3 σημαντικά στάδια:

 1. Τη Δυναμική Κίνηση που ξυπνάει κάθε κύτταρο της Ιερής μας Βιολογίας.
 2. Την Αναπνοή που διευρύνει την ανάσα σας στην μέγιστη χωριτικότητά της, φορτίζει τα ενεργειακά σας πεδία και την βιοενέργεια των οργάνων και       απελευθερώνει συναισθηματικές εντάσεις και άγχος.
 3. Σύνδεση –  Διαλογισμός.

Μέσα από αυτό το Εργαστήρι έχουμε την ευκαιρία να μπούμε βαθύτερα στην ΑυτοΑνακάλυψη. Ουσιαστική βιωματική γνωριμία με την Πηγή μέσα μας. Γνωριμία με τα Κβαντικά Πρότυπα Δημιουργίας, Συμπεριφοράς, ΑΛχημείας, Αλληλεπίδρασης με το Έσω & Έξω περιβάλλον. «Γινόμαστε» Masters, αυτό που ήδη είμαστε σε παράλληλη, ανώτερη διάσταση. Διαδικασία ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΜΗ/ΠΕΔΙΟ μέσω της Κβαντικής Εστίασης.

Κόστος Anagenis Masterclass: 70 ευρώ

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

 • 4 δίωρα Anagenis Anagenis Video Σεμινάρια “Quantum Focus
 • 8 Βίντεο Ομαδικός Διαλογισμός (30λεπτών)

Αγοράζοντας το πρόγραμμα ~21 Ημέρες Quantum Focus~ θα ορίσουμε το πρόγραμμά σας στην ροή και παρακολούθηση των βιντεο στην διάρκεια των 21 ημερών από την ημέρα αγοράς.

Κβαντική Εστίαση – Βιωματική Εμπειρία Ανάληψης στο νέο πεδίο της Ύπαρξής μας!

Εάν όλα όσα διάβασες συνηχούν με την καρδιά σου και είσαι έτοιμη/ος για το επόμενο βήμα στην ανάληψή σου τότε η εμπειρία μας ήδη ξεκίνησε.

Για αγορά σεμιναρίου εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.