Δημιουργία Μέλλοντος.

Το Μέλλον

Καλώς ήρθατε στο Πεδίο της Anagenis, όσοι είστε μαζί μας καιρό, στο γραμμικό χρόνο, όσοι εισέρχεστε στο Πεδίο αυτή την περίοδο και συνηχεί μαζί σας το μήνυμα, η δόνηση, η προσέγγιση της Anagenis.

Το σημερινό μήνυμα είναι η Ενθύμηση της άχρονης κατάστασης της ύπαρξής μας, της πολυδιάστατης ύπαρξής μας. Μέσα σ΄αυτό το πεδίο ας δει ο καθένας, ότι είναι κατάλληλο γι΄αυτόν. Δεν έχει σημασία πότε θα έρθει στην αντίληψή σας το κείμενο αυτό ή το Βίντεο. Όταν συμβεί τότε θα είναι η Θεϊκή Συγχρονικότητα για σας.

Αυτή την περίοδο, το κλειδί της ελευθερίας μας είναι η ΕΠΙΓΝΩΣΗ. Είναι η Συνειδητή Κηδεμονία. Υπάρχει σχετικό Βίντεο στο οποίο μπορείτε να ανατρέξετε.

Η Επίγνωση είναι ο μαέστρος σας. Μαζεύει τα συναισθήματα, μαζεύει τον νου, που τρέχει και μία τα χάνει, μία τα βρίσκει. Η επίγνωση, επίσης, προσπαθεί να ανοίξει το πεδίο της καρδιάς.

Σήμερα μοιάζει να περνάει αυτή τη στιγμή η Ανθρωπότητα, από το τείχος της Φωτιάς. Όμως ποιο είναι το Focus μας? Η εστίασή μας πάντα στη λύση.

Εμπιστοσύνη στον Πηγαίο μας Εαυτό. Στον βαθμό που ο καθένας μπορεί και καταφέρνει.

Όλα τα γνωρίζαμε. Την ολική αλλαγή, τον θάνατο της παλιάς Γης, του παλιού σκεπτικού. Διαχωρισμό, βία, πόνο, αποδόμηση κάθε ψευδούς πραγματικότητας.

Και μετά, Αναγέννηση. Αρμονική συνύπαρξη στο Νέο μας πλανήτη. Εμείς ως φωτισμένος εαυτός και η Νέα Γη.

Σήμερα η καθοδήγηση ήρθε μέσα από τις κάρτες του Light Language και από τους Πλειάδιους.

Το Light Language, ο τρόπος με τον οποίον τα τελευταία τρία χρόνια εργάζομαι, είναι ένα πολυδιάστατο πνευματικό εργαλείο. Είναι ακόμα, ένα εργαλείο θεραπείας, ενδυνάμωσης, καταλύτης ανάληψης, που χρειάζεται, σύμφωνα με την καθοδήγηση, να γίνει γνωστό στον κόσμο. Είναι μια μορφή Ανώτερης Επικοινωνίας, ένα είδος Channeling. Είναι ένας πολυδιάστατος τύπος επικοινωνίας που αποτελείται από φως, ήχο, ιερή γεωμετρία και κοσμικές πληροφορίες και συνηχεί με την 5η διάσταση, και παραπάνω διαστάσεις.

Είναι μία συμπαντική γλώσσα, η γλώσσα της αγάπης, η οποία κατανοείται και γίνεται αντιληπτή από όλους, από τον Ανώτερο Εαυτό, στο επίπεδο της ψυχής – καρδιάς. Όλα συμβαίνουν μέσω του Ανώτερου Εαυτού σας.

Καθώς με ακούτε να μεταφέρω κωδικοποιημένα μηνύματα, σαν τραγούδισμα, σε μορφή συχνοτήτων, το σώμα σας τα αντιλαμβάνεται και κάνει τις κατάλληλες για εκείνο προσαρμογές. Απελευθερώνει ότι δεν είναι κατάλληλο, ενώ παράλληλα δέχεται τις νέες δονητικές πληροφορίες για ευθυγράμμιση και μετασχηματισμό.

Ότι είναι κατάλληλο για την εξέλιξή του.

Σήμερα οι Πλειάδιοι, που αντιπροσωπεύουν την ενέργεια της επέκτασης των δυνατοτήτων, των δυναμικών μας και μας συνδέουν με το Σύμπαν, μας έστειλαν τα μηνύματά τους μέσα από τις 3 κάρτες του light language και αφορούν αυτήν την εμπειρία του συλλογικού που βιώνουμε τώρα.

Τι χρειάζεται να γνωρίζουμε τώρα? Ήταν το ερώτημα προς την καθοδήγηση και η απάντηση εξέπληξε και εμένα με τον τρόπο που ήρθε, με τα συγκεκριμένα τρία μηνύματα, μέσα από τις τρεις κάρτες.

Θα δώσουμε σήμερα στα μηνύματα κάποια αποσαφήνιση, αποκωδικοποίηση. Νιώθω όμως ότι το κάθε ένα από αυτά, κάθε φορά που θα ακούτε το βίντεο, τη στιγμή που θα είναι κατάλληλη για σας, θα λαμβάνετε, και κάποια άλλη αποσαφήνιση για σας, σε εκείνο το χρόνο.

Η πρώτη μας Light language κάρτα είναι το Τώρα, “NOW. Για το συλλογικό και το ατομικό ΤΩΡΑ. Απαντά στο τι είναι αυτό που θεραπεύουμε τώρα.

Η Δεύτερη είναι η σύνδεση “CONNECTION”. Δες ποιες μετατοπίσεις σε ενδυναμώνουν, πως νιώθεις, πως δονείσαι, σε τι συχνότητα εκπέμπεις.

Η Τρίτη είναι η δημιουργία του μέλλοντος “FUTURE CREATING”. Πού θα κάνουμε τώρα focus ? Πού θα εστιαστούμε για να έχουμε μία σοδειά υπέροχη στο μέλλον μας?

Οι δύο ακριανές κάρτες εμφανίστηκαν ανάποδα. Που σημαίνει πως έχουμε μεγαλύτερη βαρύτητα της εργασίας που γίνεται, στο μήνυμα που μεταφέρουν και που αφορά στο πριν και στο τώρα.

Στο πρώτο μήνυμα λοιπόν, πόσο ταιριάζει εδώ το Σεμινάριο «Το Μελλοντικό Τώρα»! Είναι η εστίασή σου στην ολική σου δύναμη. Η δύναμή σου είναι διαθέσιμη στην παρούσα στιγμή στο τώρα. Είναι η πιο σημαντική σου στιγμή. Το τώρα είναι η μόνη στιγμή στην οποία μπορείς αληθινά να συμμετέχεις.

Το δεύτερό μας μήνυμα, θυμηθείτε και αναγνωρίστε όλες τις εναλλαγές που σας συμβαίνουν, συναισθηματικές εκρήξεις, νους που έρχεται και φεύγει, αδυναμία συγκέντρωσης, περίεργος και ακατάστατος ύπνος. Όποια εμπειρία αναζωπυρώνεται μέσα μας, είναι το θέμα που χρειάζεται να δούμε, να εστιάσουμε και να απελευθερώσουμε για να προχωρήσουμε. Ζούμε την μέγιστη εμπειρία και την μέγιστη ευκαιρία αλλαγής! Αυτό είναι, και μόνο αυτό!

Τι σημαίνει απελευθερώνω? Αγάπη προς τον εαυτό, ακόμη περισσότερη, για να μην εμπλακείτε με αυτές τις πτυχές και τις πιστέψετε αυτή τη στιγμή. You just love your self. Άνευ όρων αγάπη. Συνεχόμενη. Διαύγεια. Καλύτερη διάκριση, πιο κατανοητή σύνδεση και κατανόηση των συμπαντικών νόμων, εφαρμογή των συμπαντικών νόμων. Κατανόηση πως λειτουργεί αυτός ο μαγνητισμός. Πώς λειτουργεί ο νόμος της δόνησης. Πώς λειτουργεί το ΕΝΑ.

Η κάρτα η οποία συσχετίζεται, με αυτό είναι η Σύνδεση “CONNECTION”. Οπότε καταλαβαίνουμε το δεύτερό μας μήνυμα.

Οι Πλειάδιοι με αυτό τον τρόπο – “CONNECTION”- επιτάχυναν την Ανάληψη τους. Κατανόησαν τη σύνδεση, την επαφή με αυτό το κομμάτι του εαυτού τους, με αυτή την ουσία του εαυτού τους και έκαναν επιλογές που υπηρετούσαν την εξέλιξη της ζωής. Η σύνδεση με τον εαυτό μας είναι πάρα πολύ σημαντική για την ίδια τη ζωή, για την εξέλιξη της ζωής, για την αγκυροβόληση του νέου, για την ροϊκότητα, την Κβαντικότητα, για την δήλωση της μοναδικότητας σου.

Το τρίτο μήνυμα, η τρίτη κάρτα σου λέει σε τι να εστιάσεις. Future Creative. Βάζουμε στην άκρη όλα όσα μας αποδυναμώνουν. Διαμορφώνουμε το μέλλον μας, πρώτα εσωτερικά . Γιατί? Γιατί το μέλλον διαμορφώνεται πρώτα στο Τώρα!

Να πως δένουν η πρώτη με την τρίτη κάρτα. Πως δένουν το πρώτο με το τρίτο μήνυμα. Η σύνδεση με τον αληθινό μας εαυτό, η θεραπεία μας, η αναγνώριση της μοναδικότητάς μας, έρχονται με την Συνειδητοποίηση της αξίας του Τώρα. Έτσι διευρύνεται, διαμορφώνεται η πλατφόρμα που πάνω της δημιουργούμε το μέλλον μας.

Σημαντική υποστήριξη σε όλο αυτό, είναι η εστίαση στις δημιουργικές σου ικανότητες, όποιες κι αν είναι. Τραγούδι, μαγειρική, γιόγκα, ότι κάνει την καρδιά σου να χαμογελά.

Εσωτερική ηρεμία. Αυτή η εσωτερική ηρεμία μαγνητίζει παρόμοια ενέργεια, παρόμοιες εμπειρίες, που αρχίζουν να χτίζουν το μέλλον.

Το μέλλον είναι το νέο Τώρα. Η νέα δομή σου, που εμπιστεύεται την Κβαντική σου φύση, την υπερβατική σου φύση. Επίτρεψε να αναδύεται και να θυμάσαι:

Τώρα

Σύνδεση

Δημιουργία Μέλλοντος

Οι Αρχιτέχτονες της Νέας Έσω-Έξω Γης!
Στη ροή της Αφυπνισμένης Ενσωμάτωσης.
Η Ώρα είναι ΤΩΡΑ.
Β&Α

Πηγή : Anagenis webinar ΜΕΛΛΟΝ 

Ευχαριστίες για την απομαγνητοφώνηση και περίληψη στην Ελένη Βελόγλου.

Οι σκέψεις μας, τα συναισθήματα, το 100% Πιστεύω παράγουν Συγκεκριμένη κλίμακα, Δόνησης και Ήχου τα οποία δημιουργούν το Μάντρα Ιερής της Γεωμετρίας και καθώς αυτό προσφέρεται=εκπέμπεται προς το Σύμπαν, στην συνέχεια εσύ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΠΈΜΠΕΙΣ ΩΣ ΑΝΤΑΝΆΚΛΑΣΗ – ΜΙΜΗΣΗ ….την Ολογραφική σου Πραγματικότητα. Αυτό που εκπέμπεις λέμε τι κάνει;;;;;……..ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ!!!!!!

 

Open Webinars ~Νέα Γη Τώρα~ | Απρίλιος – Δεκέμβριος 2020