Ενεργοποίηση – 11 Μέρες Θαυμάτων!

Ενεργοποίηση 11 μέρες Θαυμάτων

Σήμερα μιλάμε για τις 11 Μέρες θαυμάτων, αυτό το φανταστικό εργαλείο που έχουμε την δυνατότητα να δουλέψουμε μαζί και να θυμηθούμε πόσο εύκολο είναι  να επιτρέψουμε στα θαύματα να έρθουν στη ζωή μας.

Να θυμηθούμε ότι είμαστε θαυματοποιοί και πόσο εύκολο είναι να συνυπάρξουμε, να συνδημιουργήσουμε, να γειώσουμε τα θαύματα, τις ευλογίες και τις εμπειρίες οι οποίες θα μας διευκολύνουν να βιώσουμε τη ευτυχία και  την ελευθερία που ποθούμε, ο καθένας στο δικό του βαθμό.

Αυτές τις 11 ημέρες  Θαυμάτων  μπαίνουμε σε ένα πλαίσιο,  ένα πεδίο προετοιμασμένο ειδικά για μας, για να γίνει η αποκατάσταση, η αναγέννηση, η απελευθέρωση, η αναδόμηση, η διαύγεια, η διεύρυνση.

Όλα αυτά είναι συγχρονιστικές  θαυματουργικές εμπειρίες,  θαύματα τα οποία μπορεί να έχετε ήδη ζητήσει,  γιατί ο ανώτερος εαυτός είναι μέρος του εαυτού σας  και γνωρίζει πολύ καλά τι είναι αυτό που έχετε  ζητήσει, τι είναι αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους

Tα θαύματα, οι ευλογίες και οι συγχρονικότητες δεν είναι απαραίτητα πάντα θετικά . Πολλές φορές χρειάζεται να βιώσουμε μια  φαινομενικά αρνητική εμπειρία,  για να δούμε πιο ξεκάθαρα  κάποια πράγματα τα οποία  δεν είμασταν έτοιμοι να τα δούμε ή δεν θέλαμε να  παραδεχτούμε.

Πολλές φορές είναι κάποιες συνειδητοποιήσεις που έρχονται, που μπορεί να έχουν μία πικρία μία ενόχληση γιατί ξεβολευόμαστε. Άρα κι αυτό είναι ένα θαύμα μια  συγχρονικότητα η οποία καθώς θα τη δούμε θα την αναγνωρίσουμε θα μας φέρει κάτι υπέροχο στη συνέχεια.

Σ’ αυτό το βίντεο θα θυμηθούμε να δώσουμε στον εαυτό μας  την ανάσα αυτής της Αναγέννησης αυτής της αναβαθμονόμισης που περνάμε όλοι  και πολλές φορές κολυμπάμε ξεχνώντας ότι έχουμε και υποστήριξη και  μπορούμε να έχουμε και βοήθεια.

Ανοίγοντας το  εγχειρίδιο ημερολόγιο Ανώτερη Συνδημιουργία  365 Μέρες στη μέρα την οποία γίνεται η μαγνητοσκόπηση αυτού του Video  διαβάζω το ακόλουθο γνωμικό.

«Είμαι πρόθυμη ή είμαι πρόθυμος , είμαι έτοιμη είμαι ή έτοιμος να ακούσω να δω την αλήθεια της ύπαρξής μου και να συνδημιουργήσω με τον Ανώτερο Εαυτό μου για τα ύψιστα δυναμικά κάθε ημέρας»

Αν θέλεις να ενημερωθείς για τον Κύκλο  Σεμιναρίων “Εμπειρία Συνειδητής Συνδημιουργίας” όπου μπορείς να αποκτήσεις και Εγχειρίδιο Ημερολόγιο Ανώτερη Συνδημιουργία  365 Μέρες  κάνε κλίκ έδώ!

Διαβάστε το μεταφρασμένο κείμενο του Steve Rother εδω: http://bit.ly/2sQJiuB