Η Ενεργοποίηση για να γειώσουμε και να αγκυροβολήσουμε τον Παράδεισο στη Γη.

Θέλω λίγο τώρα να φροντίσετε για 5 λεπτάκια το σώμα σας και θα κάνουμε μία ενεργοποίηση, που είναι κατάλληλο να γίνει τώρα, για να μπορέσουμε να γειώσουμε και να αγκυροβολήσουμε τον δικό μας παράδεισο στη Γη, το δικό μας νέο επίπεδο προσωπικής ευημερίας. Όλα τα υπέροχα πλάσματα είναι εδώ. Αφήστε ό,τι μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή. Θέλω να είσαστε πάρα πολύ παρόντες, καθίστε άνετα, πάμε να χαλαρώσουμε. Πάρτε 2-3 βαθιές αναπνοές, καθίστε με ίσια πλάτη, όπως πάντα τα χέρια και τα πόδια σας είναι χαλαρά, δεν διασταυρώνονται.

Ενεργοποίηση για να γειώσουμε και να αγκυροβολήσουμε τον Παράδεισο στη Γη
Μπορείτε να ακούσετε την Ενεργοποίηση απευθείας από εδώ!

Εισπνοή από την μύτη, γεμίστε όλο σας το είναι με την αναπνοή με οξυγόνο, που μας συνδέει με το πνεύμα. Με κάθε μας εισπνοή είμαστε όλο και πιο κοντά στην θεϊκή μας υπόσταση. Κλείστε τα μάτια σας και απλά ακούστε την φωνή μου. Εισπνοή και απλά επιτρέψτε σ’ αυτή την ενεργοποίηση, πείτε: «Επιτρέπω να πάρω όλες τις ευλογίες, όλη την ενέργεια κι αυτό που είναι κατάλληλο για το ανώτερο και ύψιστο καλό μου και το ανώτερο καλό όλων». Συνεχίστε να αναπνέετε και τώρα θέλω να νιώσετε, σας προσκαλώ να νιώσετε, να δείτε ή απλά να εκδηλώσετε την διαύγεια της όρασής σας, ότι είστε μια μεγάλη φωτεινή σφαίρα, μια διαμαντένια σφαίρα, μια σφαίρα φωτός. Νιώστε πως είστε άχρονοι, απεριόριστοι σε πληρότητα και ισορροπία. Συνεχίστε να αναπνέετε, δείτε αυτή την φωτεινή σφαίρα.

Στο κέντρο αυτής της σφαίρας λοιπόν υπάρχει ένα σημείο, πύλη των εσωτερικών σας κόσμων. Αυτό το σημείο είναι η πύλη της αλχημείας και μαγείας, εκεί που βρίσκεται το ύψιστο θεϊκό σας ον, δείτε το. Μπείτε σ’ αυτή την σφαίρα και με κάθε εισπνοή και εκπνοή από τους εσωτερικούς σας κόσμους, μέσα απ’ αυτό το σημείο ρέει νέα ενέργεια στην εσωτερική σας σφαίρα, βοηθώντας να αγκυροβολήσουμε τον παράδεισο στη Γη, μέσω αυτής της σφαίρας. Και αυτή η ενέργεια, η νέα ενέργεια, η οποία ρέει απ’ αυτό το σημείο των εσωτερικών σας κόσμων, μέσα σ’ αυτή την σφαίρα, γεμίζει την μεγάλη σας σφαίρα – βαθιά εισπνοή  και συνεχίστε – συνεχίστε μέσα απ’ αυτό το σημείο, το μαγικό αλχημικό σημείο, όπου ρέει νέα ενέργεια, ρέει στην εσωτερική σας σφαίρα, είναι η ενέργεια ευημερίας και της φώτισής σας, γεμίζει την σφαίρα συνειδητότητάς σας.

Όλα βρίσκονται μέσα μας, η εσωτερική μας σφαίρα φωτός, με κάθε εκπνοή η ενέργεια ευημερίας και φώτισης, η οποία αναβλύζει απ’ αυτό το σημείο μέσω του πολυδιαστασιακού σας dna περνάει στην σφαίρα συνειδητότητάς σας. Δείτε το, νιώστε το, συνεχίστε να αναπνέετε, συνεχίστε να αναπνέετε με τον ίδιο τρόπο και τώρα νιώστε μέσα σ’ αυτή την σφαίρα, όπου μέσα από το σημείο των εσωτερικών σας κόσμων αντλείτε την νέα ενέργεια, διαβιβάζοντάς την στην ενέργεια στην νέα στην σφαίρα συνειδητότητάς σας. Τώρα εκεί δείτε ότι παρουσιάστηκε, αναδύθηκε μια μπάλα, η οποία έχει υλική υπόσταση, δείτε την καθαρά. Αυτός είναι ο φόβος, ένας από τους φόβους, ο φόβος που σας κρατά μακριά από την ευημερία σας, φόβος ανέχειας, φόβος έλλειψης, νιώστε τον, δείτε τον, αναγνωρίστε τον και τώρα αποχαιρετίστε τον μια για πάντα.

Αποδεσμεύστε τον εαυτό σας απ’ αυτόν. Αφήστε τον να φύγει. Είναι μία συμπυκνωμένη ενέργεια, η οποία έχει εγκλωβιστεί μέσα σ’ αυτή την υλική μπάλα και καθώς εκπνέετε αφήστε την, αφήστε την να φύγει και παρατηρείστε, δείτε πως πετάει μακριά σας, πετάει μακριά από σας. Και τώρα δείτε την στιγμή που διαλύεται, διαλύεται στην ισχυρή φωτεινή, τόσο γεμάτη δύναμη σφαίρα σας, η σφαίρα φωτός σας, η σφαίρα της μαεστρίας σας. Εισπνοή – αναπνέετε και δείτε αυτή την διαδικασία – εκπνοή – φεύγει η μπάλα, διαλύεται. Και τώρα νιώστε πόσο πιο ανάλαφρο, πόσο πιο ελεύθερο είναι το σώμα σας, νιώστε το, γιατί όλοι οι εγκλωβισμένοι φόβοι, οι οποίοι σας κρατούσαν μακριά από την άνετη ελεύθερη ροή της ενέργειας της ευημερίας στη ζωή σας, έχουν φύγει, διαλύθηκαν στην δύναμη, στη δυνατή ισχυρή ενέργεια της συνειδητότητάς σας. Εισπνέω, γεμίστε όλο σας το σώμα, όλα σας τα κύτταρα με οξυγόνο και στην εκπνοή ελευθερωθείτε απ’ ό,τι θα μπορούσε να σας κρατάει στην έλλειψη, στον περιορισμό, στον φόβο, στην ανασφάλεια, οτιδήποτε σας κρατούσε, έλλειψη ελευθερίας από την ζωή της άνεσης, της απόλυτης αίσθησης αξίας του εαυτού σας, της υλικής άνετης πραγματικότητας, των ιδεών, της έμπνευσης. Ελευθερωθείτε από ό,τι σας κράταγε μακριά – εισπνοή και στην εκπνοή αφήστε αυτή την μπάλα, σταματήστε πια να κρατιέστε πάνω της.

Και τώρα που είστε ελεύθεροι, παρατηρείστε ότι αυτή η μπάλα απλά διαλύεται σ’ αυτή τη σφαίρα φωτός, αυτές τις υπέροχες συχνότητες φωτός που είστε και όλες αυτές οι εγκλωβισμένες ενέργειες φόβου απλά ελευθερώνονται. Πρώτη φορά σ’ αυτή την ενσάρκωση μεταμορφώνεται ο φόβος σ’ αυτή την καινούργια νέα ενέργεια, η οποία επιστρέφει σ’ εσάς πολλαπλασιασμένη επί χίλια, για να σας στηρίξει στην υπέροχη διαδρομή σας. Αυτή η ενέργεια δεν είναι πια εγκλωβισμένη, καθώς την ελευθερώσατε, επιστρέφει σ’ εσάς με νέα φωτεινά πακέτα, με την ελευθερία σας και όλη αυτή η ανέχεια μεταμορφώθηκε σε ανάπτυξη, σε πρόοδο και αυτή η διευρυμένη ενέργεια –νιώστε την, δείτε την– σαν να μεταφέρεται πίσω σας, πίσω απ’ την πλάτη σας ολόκληρη η ενέργεια, γινόμενη τόσο δυνατή, τόσο φωτεινή και είναι σαν να σας σπρώχνει απαλά, είναι σαν να σας μεταβαίνει σε νέο επίπεδο. Νιώστε το, κάντε το βήμα, σαν να περνάτε σ’ ένα νέο επίπεδο, επίπεδο ευημερίας, ελευθερίας μεγαλοσύνης του Εγώ Ειμί Αυτό που Εγώ Ειμί.

Τώρα με την εσωτερική σας όραση δείτε γύρω σας και απλά διεκδικείστε την θεϊκή σας ματιά, την θεϊκή σας όραση. Επιτρέψτε στον εαυτό σας για πρώτη φορά, για πρώτη φορά σ’ αυτή την ενσάρκωση, να δείτε μπροστά σας όλη την εικόνα, με όλο το παζλ ολοκληρωμένο. Δείτε τον εαυτό σας στο παρελθόν, δείτε τον εαυτό σας στο τώρα και εκείνος που είναι στο μέλλον βρίσκεται σ’ αυτό τον πλανήτη, βρίσκεται σε παράλληλες πραγματικότητες. Για σας όλα τώρα είναι πιθανά και δυνατά, είσαστε στο κέντρο της ύπαρξής σας, αισθανθήκατε την σφαίρα συνειδητότητάς σας, έχετε αυτή την ικανότητα. Όπου και αν βρίσκεστε, όπου και αν πάτε, εκδηλώστε ότι πάντα βρίσκεστε σε ευημερία, ότι κατέχετε την μαεστρία της ευημερίας και είστε ελεύθερος από προσκολλήσεις. Με την φαντασία της καρδιάς σας δείτε και πιστέψτε ότι αξίζετε την υλική ευλογία, την υλική κατάσταση, η οποία είναι εκδηλωμένη μέσα από την καρδιά σας, η οποία ενθαρρύνει, βοηθάει και υποστηρίζει εσάς και τους άλλους.

Δείτε ότι είσαστε φωτεινός σε κάθε σας βήμα, σε όλες σας τις χρονικές περιόδους, σε όλες σας τις ενσαρκώσεις, στο τώρα. Και τώρα θέλω να πείτε: «Επικαλώ την ενέργεια της ευημερίας να εισρεύσει σε όλα τα επίπεδά μου και στην πραγματικότητά μου, γεμίζοντας το παρόν μου, επικαλώ αυτή η ενέργεια να προβάλλει την ευημερία για μένα, μέσω εμού, σε κάθε άνθρωπο αυτού του πλανήτη. Δηλώστε: «Βλέπω καθαρά την ανθρωπότητα σε απόλυτη ανάπτυξη, πρόοδο και ευημερία σε κάθε γωνιά αυτού του πλανήτη, σε κάθε γωνιά αυτού του κόσμου. Βλέπω όλα τα παιδιά, τις γυναίκες και τους άντρες ευτυχισμένους, φωτεινούς, σε ευημερία στη δική τους πραγματικότητα, αλλά και σε όλες τις παράλληλες πραγματικότητες. Και σεβόμενη/σεβόμενος την ελεύθερη βούληση, δηλώνω ότι κάθε μέρος του εαυτού μου, που βρίσκεται σε κάθε άνθρωπο σ’ αυτό τον πλανήτη, βρίσκεται σε απόλυτη πληρότητα, ευημερία και θετική αφθονία σ’ αυτή την πραγματικότητα και σε όλες τις παράλληλες. Δηλώνω ότι βλέπω με διαύγεια, είμαι μάστερ της ευημερίας, είμαι μάστερ της φώτισης και ζω στον πλανήτη που βρίσκεται σε απόλυτη ισορροπία, ευμάρεια και χαρά. Και έτσι είναι. Και έτσι είναι. Και έτσι είναι.»

Εισπνεύστε βαθιά και στην εκπνοή επιτρέψτε αυτή την ενέργεια της ευημερίας από τους εσωτερικούς μας κόσμους να εισέλθει σε όλα τα σημεία αυτού του πλανήτη. Δείτε τον πλανήτη μας, στείλτε παντού την ενέργεια αυτή, στείλτε παντού την ενέργεια της ανάπτυξης, την ενέργεια της ανάπτυξης μέσα από την χαρά, μέσα από την ενότητα και απλά επιτρέψτε, απλά επιτρέψτε σ’ αυτή την ενέργεια να ρέει. Δείτε την πως ρέει μέσα από τους εσωτερικούς σας κόσμους, περνώντας μέσα από την σφαίρα συνειδητότητάς σας, που είναι γεμάτη από αυτή την ενέργεια, την νέα ενέργεια. Και συνεχίζοντας ρέει σ’ όλο μας τον κόσμο, σ’ όλο τον πλανήτη, μεταβαίνοντας σ’ ένα νέο επίπεδο, γειώνοντας τον παράδεισο στη Γη, για τον λόγο που είμαστε εδώ. Και είμαστε εδώ για να απελευθερώνουμε πια τις εγκλωβισμένες ενέργειες στο σύστημά μας, μεταλλάσσοντάς τες σε ενέργεια ευημερίας και συνεχίζοντας να αφήνουμε, να επιτρέπουμε εκείνη να βιώνεται, να ενσαρκώνεται μέσα από τις πράξεις μας, μέσα από τα έργα μας, μέσα από τις δημιουργίες μας. Και τώρα όπως έχετε γεμίσει από την ενέργεια την σφαίρα σας, να ξέρετε ότι μέσα από εκεί, δηλώνοντας αυτό που επιθυμείτε να ζείτε, επιλέγοντας αυτό που επιθυμείτε να ζείτε, εκείνο εκδηλώνεται. Η ζωή μέσα στην ευμάρεια είναι επίπεδο της ελευθερίας σας και επίπεδο της ευθύνη σας. Και έτσι είναι.

Επιλέξτε το. Αφιερώστε χρόνο σ’ αυτή την ενεργοποίηση και μοιραστείτε με την εμπειρία σας. Δουλέψτε μ’ αυτό, δουλέψτε με την σφαίρα συνειδητότητας. Είμαστε εκείνοι που βοηθάμε την ανθρωπότητα να πάει μπροστά, βοηθάμε την ανθρωπότητα να κάνει το βήμα προς εκείνο τον κόσμο που όλοι ονειρευόμαστε. Είμαστε οι πρόδρομοι, το έχω ξαναπεί και είμαστε εκείνοι που αλλάζουμε τον κόσμο. Δεν ξέρω αν το συνειδητοποιείτε ή όχι. Έχουν γραφτεί βιβλία, τα οποία περιγράφουν εκείνη την κοινωνία και τον ενωμένο κόσμο, που ζει στην αγάπη και στην χαρά. Η λεγόμενη κοινωνία μακροσυνειδητότητας, η οποία μεταφέρει μηνύματα και εδώ μιλάμε για τον άνθρωπο ο οποίος ζει πέρα μα πέρα από την γραμμικότητα του νου και όλους τους περιορισμούς που αυτό συνάδει.

Για να υπάρχει λοιπόν αυτή η κοινωνία, είμαστε εμείς εδώ σ’ ετούτη την χρονική περίοδο της ενσάρκωσής μας, που με τον δικό μας αλχημικό μεταμορφωτικό τρόπο βοηθήσαμε αυτό να συμβεί. Καταλάβετε το, κανείς μας μα κανείς μας δεν βρέθηκε τυχαία, δεν βρέθηκε σε αυτό το επίπεδο συνειδητότητας, σ’ αυτή την αφυπνιστική διαδικασία. Έχουμε ενσαρκωθεί χιλιάδες ενσαρκώσεις για να μπορούμε σήμερα να είμαστε εδώ. Πάρτε το στα σοβαρά, γιατί είμαστε όλοι, τα 6-7 δισεκατομμύρια, είμαστε συνδεδεμένοι. Για να μπορέσουμε λοιπόν την πιο χαμηλής ενέργειας συνειδητότητα να την πάμε στο επόμενο επίπεδο, χρειάζεται εμείς εδώ να κάνουμε τα δικά μας άλματα. Θέλω πραγματικά να το νιώσετε αυτό. Αφήστε πια αυτά που μας κρατούν μακριά από την φώτιση και την ευημερία.

Λοιπόν αγαπημένοι μου για άλλη μια φορά χρόνια μας πολλά, συγχαρητήρια. Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί όπως αυτά που βιώνω και αυτά που σας περνάω είναι μόνο αλήθειες δικές μου, και πάλι σας λέω: Υπάρχουν άνθρωποι πολύ χαρούμενοι και πολύ ευτυχισμένοι στη ζωή τους και πιστέψτε με όλοι μας το κάνουμε μέσα από την προσωπική μας δουλειά, μέσα από την δέσμευσή μας στην αφύπνιση και την φώτιση και αυτό ήρθαμε να κάνουμε άλλωστε και σ’ αυτή την ενσάρκωση. Σας αγαπώ πολύ από καρδιά σε καρδιά. Χαίρομαι πολύ για όλα, καλή επιτυχία σε όλα αυτά που κάνετε και κάντε την άσκηση. Και όπως είπαμε, δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε, χρειάζεται να δείχνουμε το φως μας μέσα από τις εμπειρίες μας, για να προσέλθουν και οι επόμενοι που αφυπνίζονται. Σας ευχαριστώ πολύ. Καλή επιτυχία. Γειά σας.

Το κείμενο αυτό είναι κομμάτι από την “Τέχνη της Δημιουργίας“, όπως μεταδόθηκε τον Οκτώβριο του 2013.

Σεμινάρια Ευημερίας Ρόδος, Αθήνα, Θεσσαλονίκη