Η Εσωτερική Όραση πλάθει με τις εικόνες, σκέψεις και επιθυμίες

Εσωτερική Όραση

Ουσιαστικά εμείς ως Σφαίρα Συνειδητότητας που ζει την υλική διάσταση δεν μεταφερόμαστε ποτέ και πουθενά, το ότι μετακινούμαστε και μπαίνουμε σε κάποιες εμπειρίες είναι μία ακόμη ψευδαίσθηση.

Αλλά οι εικόνες που διαμορφώνονται μέσα απο την εσωτερική μας όραση, από τις σκέψεις και τις επιθυμίες είναι σαν να έρχονται κατά πάνω μας και ντύνουν την πραγματικότητά μας, ενώ εμείς παραμένουμε ‘στατικοί’!

Ουσιαστικά πουθενά δεν μεταφερόμαστε – αλλά εμβαθύνοντας τις βιωματικές γνώσεις μας του Ποιοί Αληθινά Είμαστε αναδύονται νέες εικόνες – νέες προσεγγίσεις-νέα πραγματικότητα που έρχεται και καθρεφτίζει την εκάστοτε εσωτερική όραση

Πάμε προς τα μέσα αγαπημένοι μου και ο Μαγνήτης Συγχρονικότητας γίνεται πράγματι μέρος της ικανότητας μας η οποία είναι έμφυτη και γίνεται η φυσική μας κατάσταση παντού και πάντα.

Παύετε μια και για πάντα να αμφισβητείτε τον Εαυτό Σας και τις δυνατότητες σε αυτά που μπορείτε να γειώσετε τώρα και καταλαβαίνετε ότι και οι άνθρωποι γύρω σας έχουν δυναμικά και ευκαιρίες και όλη την ενέργεια, πόρους και ταλέντα για να υλοποιήσουν το δικό τους όραμα και μαζί όλοι οι Μαγνήτες Συγχρονικότητας χτίζουν-φτιάχνουν-δημιουργούν πόλεις Φωτός – Διαύγειας – Χαράς – Ανάπτυξης-Εκπαίδευσης-Ευημερίας.

Γι’αυτό ο ένας σίγουρα κάνει την διαφορά σε αυτόν τον κόσμο – Φανταστείτε τι συμβαίνει όταν αυτός ο ένας γίνεται χιλιάδες. Εκεί οδεύουμε και αυτό το εσωτερικό όραμα όπως εξηγούσα παραπάνω, εάν γίνεται τακτική εσωτερική εικόνα και ζωντανό ονείρεμα – ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Με πολύ αγάπη και σεβασμό προς Τούτη την Ενσάρκωσή Σας , Βικτώρια Καρυπίδου
Δημιουργός της Ύψιστης Πραγματικότητας Μου
Master Νέας Ενέργειας/Διεύρυνσης Συνειδητότητας

Επόμενες Εκδηλώσεις/Retreats με την Βικτώρια Καρυπίδου & Anagenis Family