Χαίρομαι πολύ που ‘συνδεθήκαμε’!

Η «ANAGENIS» Online Σχολή Κβαντικής Συνειδητότητας είναι πλατφόρμα υποστήριξης και καθοδήγησης των Ανθρώπων που επιθυμούν ή ήδη αφυπνίζουν την Εσωτερική, Αληθινή τους Δύναμη Ανώτερης-Φωτεινής Ύπαρξής ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΩΝΤΑΣ την Νέα Οκτάβα του Πνεύματος, την Εμπειρία ΑυτοΠραγμάτωσης τους συνειδητά αποταυτίζοντας σταδιακά -με Μαεστρία- από ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και συγχωνεύοντας με την ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥΣΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ  ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΥΓΙΗ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑ-ΟΧΗΜΑ

Είναι για όλους εκείνους που πορεύονται το μεταβατικό ταξίδι από την ψευδαίσθηση στην συνειδητή τους Αληθινή Πραγματικότητα της Νέας Γης στην Εποχή της Αγάπης , εξερευνώντας καινούργιες εσωτερικές διαδρομές, ενδυναμώνοντας την Ενθύμηση τους γνωρίζοντας ότι όλα λειτουργούν σύμφωνα με την Θεϊκή τάξη των πραγμάτων. Δημιουργός της Ζωής του είναι εκείνος που επιθυμεί και γειώνει την Αλήθεια της Ψυχής του εδώ στην υλική πραγματικότητα βιώνοντας την αγάπη, ευημερία σε όλους τους τομείς με τον εαυτό του και τους άλλους.

Στην σχολή προσφέρονται on-line σεμινάρια/webinars, ειδικά σεμινάρια/εργαστήρια Κβαντικής Συνειδητότητας και Μάκρο-Οπτικής και προσωπικές συνεδρίες Αναγεννητική Δονητική Αρχιτκτονική’’ & Δονητική Διαμεσολάβηση μέσω Light Language.

Η δομή των σεμιναρίων και εκπαιδευτικών σπουδών, που διδάσκονται, στηρίζονται σε 3 θεμελιώδεις συνιστώσες: Διεύρυνση της Συνειδητότητας, Επίγνωση της Εξέλιξης και Σημασίας του Βιολογικού Σώματος και Υλοποίηση Ύψιστου Δυναμικού.

Η Μαεστρία της Αλήθειας κατακτιέται μόνο με την καθημερινή δέσμευση και πρακτική στα Πνευματικά Εργαλεία, διευρύνοντας την συνειδητότητα και ενσωματώνοντας τον υλικό με τον πνευματικό μας κόσμο.

Σας προσκαλώ στο εσωτερικό ταξίδι μεταμόρφωσης,  όπου βήμα-βήμα θα ανακαλύπτετε τον Θαυματοποιό-Δημιουργό μέσα σας, εκείνον ο οποίος έχει όλα όσα χρειάζεται για να εκδηλώσει τα δικά του Θαύματα.

Στην διαδρομή μας θα συνειδητοποιείτε όλο και περισσότερο Ποιοί αληθινά Είστε, θα αναγνωρίζετε την Μοναδικότητά σας, θα εντοπίζετε τα ταλέντα σας και θα ζείτε την καθημερινότητά σας μέσα από την ενέργεια της αγάπης, της αλήθειας και μέσα στην αφθονία σε όλους τους τομείς.

Το σύνθημά μας είναι: Η Θεωρία στην Πράξη!

Είναι ώρα να δράσουμε, εάν επιθυμούμε να βιώσουμε τον Παράδεισο στην Γη, είναι ώρα να αλλάξουμε οι ίδιοι πρώτα μέσα μας, εάν επιθυμούμε να αλλάξει ο κόσμος έξω μας!

Για να ξεκινήσετε αυτό το ταξίδι μαζί μας στην σχολή προσφέρονται πολλά δωρεάν εισαγωγικά σεμινάρια και εργαλεία μεταμόρφωσης. Μπορείτε να ξεκινήσετε με τον ανοιχτό κύκλο σεμιναρίων  Νέα ΓΗ ΤΩΡΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!

Επικοινωνήστε και Συνδεθείτε επίσης : YouTubeFacebookInstagram

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ συμπληρώστε την αριθμητική πράξη * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.