Ήρθε η στιγμή να ακούσουμε το Σώμα…..!

Κάθε μέρος του σώματος μας έχει μια απόκρυφη η κρυφή σημασία. Αυτά είναι τα σημεία μέσω των οποίων οι ενέργειες του σύμπαντος ρέουν και εκδηλώνονται. Μιλάμε για τα σημεία όπου οι δικές μας νοητικές, συναισθηματικές και πνευματικές νοοτροπίες και ενέργειες παίζουν δυναμικούς ρόλους.

Ειδικά στην φάση/περίοδο Έντονης Συνειδησιακής Ανάβασης και Αύξησης Δονητικού Πεδίου, αυτά τα σημεία εργάζονται πυρετωδώς και το Σώμα προσπαθεί με χίλιους τρόπους να ανταπεξέλθει, να μετασχηματίσει, να αποβάλλει, να απελευθερώσει. Σε αυτά τα καταλυτικά στάδια μεταμόρφωσης Έχει Μεγάααλη Ανάγκη από έναν Υποστηρικτικό Παράγοντα, έναν Σοφό Οδηγό και Συνοδοιπόρο …..Εσάς!

Όταν το σώμα μας είναι ευχαριστημένο, ικανοποιημένο και είναι εναρμονισμένο με την Ψυχή μας, τότε είναι τόσο πιο εύκολο για μας να ενσωματώσουμε την αλήθεια μας, το Φως της Ψυχής μας και να βιώσουμε αυτη την αλήθεια με μεγαλύτερη πληρότητα καθημερινά.

Στο παρακάτω βίντεο, μοιράζομαι γιατί είναι πολύ απαραίτητη η συνειδητή μας επαφή με το Σώμα μας και τις λειτουργίες που ποιεί στην πορεία της ενθύμησής μας και σας προσκαλώ στο επόμενο μας σεμινάριο που είναι αφιερωμένο στην Ανάληψη του Φυσικού μας Σώματος.

Όλα για την Συνειδητή Μεταμόρφωση και την απαιτητική μεταβατική περίοδο ανάληψης που περνάνε όλα μας τα πεδία.

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε μαζί σε αυτό το Επόμενο Βήμα Ενσωμάτωης της Ενοποιημένης Ύπαρξης στην Γήινη Διάσταση!

Βικτώρια & Anagenis

2 & 3 Σεπτεμβρίου, Ανάληψη Φυσικού Σώματος