Ξεκίνημα Νέων Εαυτών. Masters χωρίς προσκόλληση.

 

Κβαντική Ον – Ον Μακρο-Συνειδητότητας : εδώ ξεκινάμε να υιοθετήσουμε τα Νέα Επίπεδα Ελευθερίας και Φώτισης που είναι διαθέσιμα για όλους αυτήν την εποχή να υιοθετήσουμε και να αγκυροβολήσουμε αυτό το Φως μέσα από το Φυσικό μας αγωγό Όντας Ως ΑυτοΠραγματοποιημένη – Ενσωματωμένη Φώτιση.

Masters της Νέας Γης – Νέου Κόσμου. Βλέπουμε Νέα Ατραπό Ανάληψης – βρίσκουμε Νέες Κατευθύνσεις  – Νέες Δομές – Νέες Πλατφόρμες – Νέες Δημιουργίες. Άνθρωποι Πρότυπο με αφυπνισμένο το Θεϊκό DNA – με ανοιχτή την Καρδιά, με εμπιστοσύνη στον Εαυτό Τους – τον Ιερό συνεχόμενο παλλώμενο στον Τόνο της Αλήθειας και της Αντίληψης της Κβαντικής τους φύσης Εαυτό.

Το Χρονοδιάγραμμα της Ανάληψης είναι υπαρκτό και Η Υλοποίησή του Είναι – Η  αναπόσπαστη, συνεχόμενη εστίαση από τα ΣΕ ΕΝΕΡΓΗ ΕΝΘΥΜΗΣΗ=Κβαντικά Όντα = ΌΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, τα οποία από το Αόρατο Πεδίο – Δομή μέσω των Φυσικών μας Αγωγών και Οχημάτων = τα Βιολογικά μας Σώματα Γειώνουμε, Αγκυροβολούμε τις Φωτοκωδικοποιμένες Συχνότητες αυτού του Δυναμικού = Δυνατού/Potential Πεδίου εδώ στην Γήινη Διάσταση.

Ο προσανατολισμός και η εστίαση των Anagenis προγραμμάτων σπουδών 2020 – 2021:

  • στην Πλήρη Υιοθέτηση της Κβαντικής Φύσης
  • στην γεμάτη χάρη και ευκολία Ικανότητα Μετατόπισης=Μεταφοράς από τα μη επιθυμητά χρονοδιαγραμμάτα=ολογράμματα που δημιουργήθηκαν -από εσάς φυσικά- στο so called ‘παρελθόν’ στο Τωρινό Νέο Σενάριο που αναγεννάτε=προβάλλετε=δημιουργείτε
  • στην απαλή γεμάτη σοφία και κατανόηση αναβάθμιση του βιολογικού  πολυδιάστατου οχήματος = ΣΩΜΑ
  • στην εκδήλωση του Ύψιστου Δυναμικού στο ΤΩΡΑ σας – σε αυτόν τον πλανήτη στην παρούσα ενσάκρωση.

Το μόνο ερώτημα που χρειάζεται να θέσετε στον Εαυτό σας είναι : Είμαι έτοιμος/η;

Εσείς αποφασίζετε Masters!

17/10 Συνειδητότητα Ευημερίας

18/10 Ο Ήχος της Ζωής 

24/10 Ανάσες Αναγέννησης 

Eίμαστε ΗΔΗ ΕΚΕΙ!

Βικτώρια Καρυπίδου

New Earth Guide/Master Κβαντικής Συνειδητότητας