Δωρεάν Webinars ~Νέα Γη Τώρα~ 2021 – 2022

Anagenis Open Webinars ~Νέα Γη Τώρα~ 2022

Δείτε παρακάτω το πόργραμμα των online συναντήσεων για το 2021!

Κάθε  3η Κυριακή του μήνα συναντιόμαστε online για έναν συνΤονισμό, Σύνδεση, Βιωματική Εμπειρία εκφράζοντας όλοι μαζί την πρόθεση της Ανάδυσης της Νέας Γης στην πραγματικότητά μας. Πράξη συνειδητής απόφασης, επιλογής Ευθυγράμμισης και Βιωματικής Εμπειρίας του Χρονοδιαγράμματος της Νέας Γης –  ΧρονοΧορδής της Ανάληψης.

Συμβάλλουμε και εμείς ατομικά και ομαδικά με την εστίαση της συνειδητότητάς μας στην Αναγέννηση της Νέας Γης, στην Θεμελιακή Δομή της, η οποία ήδη στήνεται και με την οποία όλο και περισσότερες αφυπνισμένες καρδιές έρχονται σε επαφή και Εμπειρεύονται αυτόν τον Νέο Τρόπο Ύπαρξης.

Η Ενεργή μας Πρόθεση να Ευθυγραμμιζόμαστε, να Δονούμαστε, να Βιώνουμε την Εκδήλωση της Νέας Γης, μέσα στην Ευημερία και στην Αρμονία, δρα σαν ‘εμφύτευση’ Νέων Σπόρων στο Κβαντικό Πεδίο και ενισχύει την Ανάδυση του χρονοδιαγράμματος του Νέου Σεναρίου τόσο στο Ατομικό όσο στο Συλλογικό πεδίο. Αυτό αγαπημένοι μου είναι οτρόπος που δουλεύει η Κβαντική Υλοποίηση – Ο Νόμος του Κβαντικού Πεδίου.

Οι σκέψεις μας, τα συναισθήματα, το 100% Πιστεύω παράγουν Συγκεκριμένη κλίμακα, Δόνησης και Ήχου τα οποία δημιουργούν το Μάντρα Ιερής της Γεωμετρίας και καθώς αυτό προσφέρεται=εκπέμπεται προς το Σύμπαν, στην συνέχεια εσύ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΠΈΜΠΕΙΣ ΩΣ ΑΝΤΑΝΆΚΛΑΣΗ – ΜΙΜΗΣΗ ….την Ολογραφική σου Πραγματικότητα. Αυτό που εκπέμπεις λέμε τι κάνει;;;;;……..ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ!!!!!!

Πάνω σε αυτη την Κβαντική Δομή  στήνονται αυτές μας οι συναντήσεις – συντονισμοί/εκκινήσεις Σπόρων που κρατάμε στο DNA μας. Αφυπνίζοντας αυτές τις συχνότητες τις προβάλλουμε στο Πεδίο – στη Νέα Δομή της Νέας Γης, επιτρέποντας έτσι στις Νέες Ενέργειες – Κοσμικές Ροές να μας υπηρετούν, διυκολύνοντάς μας στην εσωτερική μετατόπιση, ύπαρξη και βίωση στην Νέα Διάσταση Διευρυμένης Αντίληψης και Μάκρο-Οπτικής.

Δεν μένει λοιπόν παρά να το πράξουμε, να μπούμε μαζί σε αυτήν την εμπειρία Ενθυμούμενοι πως Είμαστε Μαγνητικά Όντα και πως το ΤΩΡΑ μας είναι η πιο σημαντική ‘επεμβατική’ πρόσβαση που έχουμε και μπορούμε να αλλάξουμε, μετασχηματίσουμε, προβάλλουμε ότι είναι επιθυμητό και εναρμονισμένο με την αφυπνισμένη μας καρδιά και εσωτερική καθοδήγηση. Ναι στην ΝΕΑ ΓΗ!

Και έτσι είναι!

Νέο Πρόγραμμα Online Συναντήσεων Νεα Γη ΤΩΡΑ εμπειρία 2021-2022!

20 Δεκεμβρίου,      8:00 π.μ.
17 Ιανουαρίου,       8:00 π.μ.
21 Φεβρουαρίου,  8:00 π.μ.
21 Μαρτίου,            8:00 π.μ.
18 Απριλίου,            8:00 π.μ.
σύντομα θα ανακοινωθεί και το υπόλοιπο πρόγραμμα

Κόστος συμμετοχής : Δωρεά της Anagenis

Σύνδεσμος εγγραφής στα επόμενα Open Webinars Νεα Γη ΤΩΡΑ :  https://bit.ly/3nKfNT0

Εδώ μπορείτε να δείτε τα προηγούμενα βιντεοσκοπημένα βίντεο της Νέας Γη ΤΩΡΑ : https://bit.ly/2XLdrIp

Σημείωση: παρακαλώ όπως θα δείτε με το νέο σύστημα εγγραφής θα σας ζητήσει να κάνετε ξεχωριστή εγγραφή για κάθε ημερομηνία / webinar.

Όποιος επιθυμεί (χωρίς να είναι απαραίτητο) να κάνει ελεύθερη συνεισφορά μπορεί μέσω paypal: vkaripidou@yahoo.gr

Μαζί στην Ενθύμηση και την Αποκάλυψη του Ύψιστου Δυναμικού του Νέου Κόσμου απολαμβάνοντας το Ταξίδι ‘με ανοιχτά τα μάτια’!
Εγκάρδια Αγκαλιά,
Βικτώρια Καρυπίδου
New Earth Guide/ Master Κβαντικής Συνειδητότητας
‘ΑNAGENIS’  Σχολή Αναγέννησης  Κβαντικής Συνειδητότητας

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

    Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

    Email (απαραίτητο)

    Ενδιαφέρομαι για