“Ο Αλχημιστής Mέσα σου” | Σεμινάριο στο Ρέθυμνο.

Διήμερο Σεμινάριο  σύνδεσης και ενεργοποίησης του πεδίου Αλχημείας και Μεταμόρφωσης μέσα μας

Καθώς μεταβαίνουμε στο επόμενο επίπεδο του Ταξιδιού Ενθύμησής μας, μεταφερόμαστε από την Επίγνωση στην Μαεστρία, μαθαίνουμε να ‘πιλοτάρουμε’ τις ενέργειες, το συναισθηματικό μας σώμα, αναγνωρίζουμε τα εσωτερικά ενεργειακά μας περάσματα.

Στην πορεία αυτής της εσωτερικής ζύμωσης, προσπάθειας να κατανοήσουμε τις φόρμουλες, τους διαδρόμους της Νέας Αντίληψης, της Νέας Προσέγγισης, στην Διευρυμένη γεμάτη Νέα Δυναμικά και Ευκαιρίες Πραγματικότητα, είναι χρήσιμο να μάθουμε πώς να : 

  • κινούμαστε μέσα στην εσωτερική και εξωτερική διάσταση
  • διαχειριζόμαστε προκλητικές καταστάσεις, αλληλεπιδράσεις με το εξωτερικό περιβάλλον
  • χρησιμοποιούμε τις εμπειρίες που έρχονται στην πόρτα μας υιοθετώντας μηχανισμούς, κλειδιά, προσεγγίσεις που Ανυψώνουν, Διευρύνουν, Απελευθερώνουν εμάς και εκείνους που παίρνουν μέρος στην εξίσωση

Ήθρε η στιγμή να ‘αναστήσουμε’ αυτό το Εγγενούς Εφυιή μέρος τους Εαυτού μας- τον Αλχημιστή μέσα μας-, ο οποίος αναλαμβάνει ακριβώς αυτό το σημείο στην εξίσωση της Μεταμόρφωσης και Αναγέννησης του Εαυτού, Ελεύθερου από όλους και απ’ όλα, εκείνου του οποίου η Χαρά, η Ευτυχία, η Υγεία και η Ευημερία σε όλους τους τομείς δεν εξαρτάται από τις εξωτερικές συνθήκες – η ΕυΤυχία και η Χαρά του είναι άνευ όρων.

Ο Αλχημιστής μέσα μου – είναι ο μετασχηματιστής, ο μεταμορφωτής της ενέργειας που λαμβάνω και δίνω, εκείνης που επιτρέπω να υπάρχει στο περιβάλλον μου, στην ζωή μου.

Η αλχημεία έγινε γνωστή ως σπαγειρική τέχνη· η λέξη «σπαγειρία» έχει ελληνικές ρίζες και σημαίνει «σπάω και εγείρω», δηλ. διαχωρίζω και συνενώνω. Η ίδια η εξέλιξη είναι σπαγειρική καθώς συμπεριλαμβάνει το διαχωρισμό του πνεύματος στην ύλη και συνεχίζει με την επανένωσή του σε κάτι μεγαλύτερο – κάτι «περισσότερο από» αυτό που ήταν αρχικά. Αυτό το κάτι περισσότερο είναι η «αφυπνισμένη συνειδητότητα» και δημιουργείται μέσω των διαρκώς μεταβαλλόμενων σχέσεων που δημιουργεί το πνεύμα με την ύλη καθώς την διαπερνά.

‘Οπου υπάρχει ενέργεια που δεν μετασχηματίζεται, – υπάρχει ο εγκλωβισμός, το πεδίο βαλτώνει και αρχίζει πολύ γρήγορα να λειτουργεί σαν πομπός στο σύστημά μας, ο οποίος έλκει καταστάσεις, εμπειρίες και ενέργειες ανάλογες με την δική του αργή, πυκνή, βαριά συχνότητα και ποιότητα. Αυτός ο πομπός φωλιάζει στο νοητικό, σωματικό και συναισθηματικό σώμα.

Ο Αλχημιστής μας, εντοπίζει τον διαχωρισμό=δηλητήριο κα μέσω της Μαεστρίας του έλκει τις συχνότητες που μεταβάλλουν την εμπειρία σε ένωση=ελιξήριο.

Tα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι:

  • Πως επηρεάζει η διαδικασία της Αφύπνισης στην Ενθύμηση όλα τα πεδία μας (νοητικό, βιολογικό, συναισθηματικό, συνειδητότητα)
  • Γιατί την δεδομένη φάση του εσωτερικού μας ταξιδιού, ο πρωταγωνιστικός ρόλος δίδεται στον Αλχημιστή μέσα μας;
  • Πως αποκαθιστούμε την σχέση/επαφή μαζί του, ποιές είναι οι κύριες διεργασίες του;
  • Η καλλιέργεια της επίγνωσης και ο ρόλος της ως -Μεσάζοντας Αρμονικής Εσωτερικής Ανέλιξης-
  • H Σοφία των κυττάρων μας | Η δύναμη της Νέας Βιολογίας και η επιρροή της στα στάδια ενθύμησης, απελευθέρωσης και αναγέννησης
  • Κλειδιά Ενθύμησης για τις εγκλωβισμένες ενέργειες – πως να τις απελευθερώσουμε

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα δοθεί ο διαλογισμός/ενεργοποίηση «Ο Ναός της προσωπικής Ενδυνάμωσης και Αλχημείας »

Επιπλέον, όπως πάντα, η Βικτώρια αφήνεται στην ροή, διαβάζοντας και «μεταφράζοντας» την ενέργεια της ομάδας και τις «ανάγκες» της, μεταφέρει τα μηνύματα που εξυπηρετούν και προορίζονται για τις Ψυχές που παρευρίσκονται εκεί γύρω από το θέμα του σεμιναρίου.

Σημείωση: οι συμμετέχοντες θα λάβουν το σεμινάριο και σε ηχογραφημένη μορφή (mp3 αρχείο)


Ημερομηνία & Ώρα Διεξαγωγής:
23 & 24 Ιουνίου 2017 | 17:30 – 20:30

Κόστος συμμετοχής live : € 70

Κόστος συμμετοχής online : € 50

Περιλαμβάνει:

– live ή online παρακολούθηση

– ντοσιέ παρουσίασης ή pdf

– ηχογράφηση του σεμιναρίου σε ΜΡ3 αρχείο

Τόπος Διεξαγωγής: Hotel Aquila Porto Rethymno
Σικελιανού και Βενιζέλου 52, Ρέθυμνο

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

Πατήστε εδώ.

Τηλ. 6946044133 | anagenis8@gmail.com

Απαραίτητη προϋπόθεση, η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής και κράτηση θέσης σας έως τις 19 Ιουνίου.