Οι Εμπειρίες σας με την Anagenis!

Είμαστε ΜΑΖΙ σε αυτήν την ανεπανάλυπτη εμπειρία εδώ στην Γήινη Διάσταση! Είμαι συνοδοιπόρος. Είμαι ‘οδηγός’ και συν-οδηγός μαθητής, που γειώνει τη δική της ύψιστη πραγματικότητα, γιατί το ταξίδι δεν σταματά ποτέ. Η Σχολή Εν-θύμησης και Αναγέννησης «ANAGENIS» έχει αυτή την αποστολή. Η πρόθεση της Ψυχής μου είναι να στηρίξω/ενθαρρύνω όσο το δυνατό περισσότερους ανθρώπους -οι οποίοι συνηχούν με το έργο μας-  ν’ ανακαλύψουν το φως και τη χαρά, που υπάρχουν μέσα τους.

Αυτό που πάντα μας θυμίζω είναι πως η ΑυτοΠραγμάτωσή μας βιώνεται μέσω του Ιερού Γάμου – μεταξύ του Γήινου και Ουράνιου Ανώτερου Εαυτού μας. Χρειάζεται να «παντρευτούμε» αυτή τη εσωτερική σφοδρή επιθυμία για ελευθερία κάνοντας τα βήματα – ώντας η Ενεργή Θεϊκότητα μέσω Ενεργής Πρόθεσης και Εστίασης να ξυπνάμε αυτές τις ποιότητες, συχνότητες μέσα μας, ενργοποιώντας το Νέο DNA μας – την Θεϊκή κυτταρική μνήμη και στην συνέχεια το Σύμπαν θα μιμηθεί μέσω εκδήλωσης.

Εδώ και 8 χρόνια είμαι αφοσιωμένη στα -προγράμματά μας- στο μονοπάτι που χαράζει η Anagenis καθώς είναι ΣυνΔημιουργία με το Πνεύμα και είμαι Ευγνώμων για αυτήν την ευκαιρία, δυνατότητα καθώς όλοι μαζί πάμε βήματα ‘παραμέσα’ Υλοποιώντας τη Νεα Γη – τον Νέο Κόσμο Ανθρώπων Πρότυπο Νέας Εποχής που ζούν μέσα από την Πύλη της Καρδιάς, μέσα στην Χαρά και Ευμάρεια. Και Έτσι Είναι Αγαπημένα Πλάσματα! – Βικτώρια Καρυπίδου

Αυτό είναι το Όραμα της Anagenis από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της Σχολής. Μέσα σε αυτά τα χρόνια υπήρξαν όντως οι Συνοδοιπόροι που δεσμεύτηκαν και “παντρεύτηκαν” κι αυτοί με τη σειρά τους την απόφαση να γειώσουν το Φως τους και τα Ύψιστα Δυναμικά τους στην υλική πραγματικότητα.

Τα αποτελέσματα αυτής της απόφασης θέλησαν να τα μοιρασθούν οι ίδιοι μαζί σας! Εμείς ευχαριστούμε κάθε έναν που αποφάσισε να περπατήσει μαζί μας σε αυτό το μονοπάτι της Αφύπνισης και Καλωσορίζουμε με χαρά και συγκίνηση όλα τα υπόλοιπα πλάσματα που αποφασίζουν να κάνουν αυτό το υπέροχο βήμα!

Ελένη Βελόγλου

(Κύκλος Σπουδών Ομάδας 2019 – 2020) 

Όλη η αντίληψη η εσωτερική και η εξωτερική άλλαξε. Κάποια πράγματα βιώνονται, δεν περιγράφονται. Η σημερινή  κατάσταση του Είναι μου είναι διαφορετική. Ο τρόπος που ζω, που αναπνέω, που σκέφτομαι , που διαλογίζομαι, που χαίρομαι , που υλοποιώ, που αντιλαμβάνομαι και επιλέγω, είναι άλλος από πριν από ένα χρόνο..

Ξεκίνησα τους «΄Ηχους της Ζωής» από καθαρή διαίσθηση ότι το χρειαζόμουν.

Όταν δήλωσα συμμετοχή τόσο πολύ εμπιστευόμουν αυτή την διαίσθηση, που δεν είχα καν διαβάσει την περιγραφή του κύκλου. Ήξερα μόνο ότι έχει αρκετή χρονική διάρκεια, εργασία και απαιτεί δέσμευση.

Τώρα ξέρω. Πόσο πολύτιμο αυτό το «πνευματικό εργαλείο» των Ήχων της Ζωής. Πόσο σπουδαίο δώρο  έκανα στον εαυτό μου!

Όλη η αντίληψη η εσωτερική και η εξωτερική άλλαξε. Κάποια πράγματα βιώνονται, δεν περιγράφονται. Η σημερινή  κατάσταση του Είναι μου είναι διαφορετική. Ο τρόπος που ζω, που αναπνέω, που σκέφτομαι , που διαλογίζομαι, που χαίρομαι , που υλοποιώ, που αντιλαμβάνομαι και επιλέγω, είναι άλλος από πριν από ένα χρόνο..

Σήμερα η ζωή μου έχει  μία άλλη διάσταση, ηρεμία, ενώ οι εξωτερικές συνθήκες συνεχίζουν να  είναι αυτές που ήταν, μάλλον όχι, τώρα είναι αρκετά δυσκολότερες σε συλλογικό και πλανητικό επίπεδο.

Ευγνωμονώ όλη την εργασία που έγινε στην αγκαλιά της Anagenis. Ο δρόμος που άνοιξε υποστηρίζει στο να βλέπεις τα πάντα από μία άλλη οπτική, άλλη συνειδητότητα.  Άλλη αντίληψη. Άλλη επίγνωση. Άλλη εσωτερική δύναμη…Συνεχίζουμε την διαδρομή μας , θα την συνεχίζουμε, και όλο θα βρισκόμαστε πιο κοντά στη δύναμή μας. Ευχαριστώ Anagenis, Ευχαριστώ Βικτώρια, Ευχαριστώ οδηγοί μας….

Σεμέλη Παραλή

Τα συναισθήματα απερίγραπτα, οι αλλαγές εντυπωσιακές, το σώμα μου, ο νους μου, η ενέργεια μου όλη, πήρε 21 ανάσες ανάτασης, αναγέννησης. Και κυριολεκτώ με το αναγέννησης!!! .
Η anagenis ήρθε όταν έπρεπε να έρθει. Η πρώτη μου επαφή ήταν στο πρόγραμμα 21 ανάσες που ήταν και για την anagenis πρώτη φορά το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Τα συναισθήματα απερίγραπτα, οι αλλαγές εντυπωσιακές, το σώμα μου, ο νους μου, η ενέργεια μου όλη, πήρε 21 ανάσες ανάτασης, αναγέννησης. Και κυριολεκτώ με το αναγέννησης!!! …και εξακολουθούν να αναπνέουν όλα αυτά μαζί σαν ΕΝΑ.
Πέρασα μετά μια φάση που συνειδητοποίησα ότι λέω κάποια πράγματα αλλά δεν νοιώθω τη δόνηση αυτών που λέω. Δηλαδή ένιωθα ενστικτωδώς οτι όταν έλεγα “εγώ ειμί αυτό που εγώ ειμί” ήταν έτσι και είναι έτσι, αλλά δεν ένιωθα τη δόνηση αυτής της φράσης. Αρχισα να αναζητώ τί σημαίνει αυτό που λέω και τί νοιώθω την ώρα που το λέω. Αναζητούσα μετά τον παρατηρητή. Ποιός παρατηρεί, ποιός είναι πάντα μαζί μου στην ανθρωπινότητα μου? Σε ότι ρωτούσα ερχόταν η απάντηση. Ερχόταν μια έκλαμψη νοητική και ψυχική και μου το έδειχνε!!! Δεν θα μπορούσα να το δω όμως, εάν δεν ήμουν στην anagenis. Μου έδειξε το δρόμο. Μου έδειξε να βλέπω πέρα από το ορατό. Νοιώθω τους αγγέλους γύρω μου, με πειράζουν, με συμβουλεύουν με βοηθούν. Το τρίτο μου μάτι ανοίγει εντυπωσιακά. Εμαθα να εμπιστεύομαι εμένα ως προς την ενέργεια μου και τη βοήθεια που μπορώ να δώσω σε άλλα άτομα.
Θα έπρεπε να γράφω σελίδες ολόκληρες για να μπορέσω να εξηγήσω τί αλλαγές και τί ανόδους έχω με την επαφή μου με την anagenis. Είναι δύσκολο να αποτυπώσεις σε ένα κείμενο πράγματα που σου συμβαίνουν και είναι έξω από τις λέξεις που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να τα περιγράψεις. Το βασικό είναι όμως, ότι μου άνοιξε και μου ανοίγει, μου φώτισε και μου φωτίζει τόσα καινούργια μονοπάτια. Τόσους δρόμους που ναι! τα περπατώ μόνη, τα ανακαλύπτω μόνη, τα πραγματοποιώ μόνη, όμως μου δίνει σε κάθε δρόμο και τα κατάλληλα εργαλεία να μπορέσω να τα περπατήσω. Ευγνωμοσύνη, Φως πολύ Φως, και μία Βικτώρια που πέρα από την προσωπική ζωή της, είναι πάντα εκεί, πριν από όλους …για όλους!!!! Σε ευχαριστώ…..

Μαρία Ανανιάδου

Νιώθω πως θα αλλάξουν όλα στην ζωή μου αφού μπορώ χωρίς περιορισμούς να υλοποιώ τα πιο τρελά μου όνειρα, αυτά που δεν τολμούσα ούτε καν να τα κάνω εικόνα μέσα μου. Μπορώ να ζω με χαρά, ευδαιμονία, φώτιση, καθοδήγηση και στήριξη από τον θεικό μου εαυτό!!!
1. Το καινούριο που αποκόμισα είναι το δικαίωμα επιλογής,συνειδητής επιλογής. Μπορώ δηλαδή να επιλέξω να γίνω αυτόνομο ον χωρίς κάρμα,χωρίς παρελθόν,να βγω έξω από τον φαύλο κύκλο. Αυτά που δούλευα ως τώρα,μαθήματα αυτογνωσίας-συχνές συναντήσεις και σεμινάρια,είχαν συχνές αναδρομές στο παρελθόν με σκοπό να αναγνωρίσω,να κατανοήσω και στη συνέχεια να συγχωρήσω τον εαυτό μου και τους ανθρώπους που εμπλέκονταν σε γεγονότα και σε καταστάσεις. Το αποτέλεσμα ήταν να αναβιώνω επώδυνα συναισθήματα απογοήτευσης, εγκατάλειψης, πόνου. Νιώθω με μεγάλη μου χαρά ότι απελευθερώθηκα από όλα αυτά, γυρίζω ωραιότατα την πλάτη μου στο χθες, εστιάζω στο σήμερα και παρατηρώ με επίγνωση τις σκέψεις μου, τα συναισθήματα μου και διεκδικώ μια νέα ζωή που περιέχει στο εδώ και τώρα μου την αγάπη χωρίς όρους και όρια που τόσο πολύ αναζητώ!!!!!
2. Νιώθω πως θα αλλάξουν όλα στην ζωή μου αφού μπορώ χωρίς περιορισμούς να υλοποιώ τα πιο τρελά μου όνειρα, αυτά που δεν τολμούσα ούτε καν να τα κάνω εικόνα μέσα μου. Μπορώ να ζω με χαρά, ευδαιμονία, φώτιση, καθοδήγηση και στήριξη από τον θεικό μου εαυτό!!!
3. Η οικειότητα, η αμεσότητα και η χαρά της Βικτώριας με συνεπήρε από την πρώτη στιγμή. Εκπέμπει και μεταδίδει αυτό που είναι αβίαστα με αγάπη, ταπεινότητα και σωφροσύνη.Άγγιγμα ψυχής και ένα σκούντημα μαζί ο λόγος της με καλεί να διεκδικήσω την αφύπνιση,την ενθύμηση,την ευτυχία μου με εμπιστοσύνη και πίστη στον εαυτό μου.
Ευχαριστώ τον Θεό και ευγνωμονώ τον εαυτό μου για αυτή την συνάντηση!! Σας στέλνω την αγάπη μου!!!!

Τερίνα Τσούρου

Τα ηχογραφημένα Webinar είναι ιδανικά γιατί σταματάω το βίντεο και γράφω τις απαντήσεις στις ερωτήσεις (όσο είμαι συγκεντρωμένη στην ενέργεια των όσων μεταδίδεις).

1) Τα ηχογραφημένα Webinar είναι ιδανικά γιατί σταματάω το βίντεο και γράφω τις απαντήσεις στις ερωτήσεις (όσο είμαι συγκεντρωμένη στην ενέργεια των όσων μεταδίδεις). Το σταματάω επίσης για να καταγράψω ακριβώς κάποιες φράσεις σου που αγγίζουν την καρδιά μου και με ενθαρρύνουν και επιπλέον κρατιέμαι στο Εδώ και Τώρα, παρά τις απόπειρες περιπλάνησης του Νου…

2) Έχοντας ζητήσει πάνω από όλα ξεκαθάρισμα των όσων με κρατούν πίσω… άρχισα να βιώνω το εξής διασκεδαστικό:

Δεν μου χρειάζεται να ασχοληθώ εγώ με όλα, γιατί κάποια σταματάνε από μόνα τους, όπως να μην ανοίγει η σελίδα στο FB φίλων μου που είναι σε άλλη δόνηση, ραντεβού που ακυρώνονται ή αναβάλλονται και ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα, κ.α. παρόμοια κατά το νόμο της καταλληλότητας.

3) Σήμερα κατάλαβα πως η αποδέσμευση από αγαπημένα άτομα που με κρατάνε πίσω, δεν αφορά τόσο τα συγκεκριμένα άτομα, αλλά την πεποίθηση που έχω για το ρόλο μου στη σχέση μας. Αποφάσισα να σταματήσω να σκέπτομαι πως θα αποφύγω να έλθω σε επαφή με αυτά τα άτομα (άμυνα) και να επικεντρωθώ στο πως να καθαρίσω ή να αφομοιώσω στο φως αυτό που υπάρχει μέσα μου και δημιουργεί ότι δε μου αρέσει.

4) Σήμερα είχα και μια δεύτερη λυτρωτική intuition σχετικά με τις υπηρεσίες και τα βιβλία μου που προωθώ τώρα στην αγορά. Είχα αμφιβολίες αν θα γίνει κατανοητή η εξαιρετική ποιότητα που τους έχω βάλει και σκεπτόμουνα συνέχεια τι να γράψω για να το καταλάβουν οι αποδέκτες που είχα επιλέξει.

Ακούγοντας τη φράση σου για το πρώτο σεμινάριο στη Ρωσία, “ήξερα τι θέλω να μοιραστώ και έβγαινε από την καρδιά μου”… μετατοπίστηκα αυτόματα από την επιχειρηματολογία του μάρκετινγκ, (που μου φαινόταν πλέον ξένη), στο τραγούδι της καρδιάς που θέλω να εκπέμψω.

Συμβαίνουν και άλλα μαγικά… επέλεξα να μοιραστώ αυτά τα τρία.

Με απέραντη ευγνωμοσύνη και επίγνωση των ευλογιών που λαμβάνω, από το σεμινάριό σου και από την καθοδήγηση να «πέσω πάνω του», στις αρχές Δεκεμβρίου.

Ξένια Πάντου – Αθήνα

Τελικά η λέξη που έψαχνα για όλο αυτό το υλικό δεν είναι μόνο «καταπληκτικό», «φανταστικό», αλλά είναι ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ!

Αγαπημένοι Άγγελοι, Συνειδητοί Ταξιδιώτες του Χρόνου, Οντότητες της Νέας Γης, βρίσκομαι στο χωριό μου, με όχι δυνατότητα συχνού ίντερνετ. Η καρδιά μου όμως είναι πάντα κοντά σας, καθώς ξέρετε πως είμαστε όλοι συνδεδεμένοι και σας γράφω αυτές τις λέξεις, γιατί θα ήθελα να κάνω μια κατάθεση, μια κατάθεση ψυχής. Εδώ στην ηρεμία του τόπου είχα την ευκαιρία να ξανακούσω τα 3 μέρη της 7ης ενότητας της σειράς «Είμαι ο Δημιουργός της Ζωής Μου» και πραγματικά δεν βρίσκω λόγια. Δεν βρίσκω λόγια να περιγράψω όλα αυτά που μεταφέρονται, όλα αυτά που μπορεί να πληροφορηθεί κάποιος, να νιώσει, να βιώσει, να συνειδητοποιήσει.

Αυτή την ακαριαία αλλαγή κραδασμών, δόνησης, την διαύγεια, την καθαρότητα, την κρυστάλλινη και πλήρως επεξηγηματική δομή των διαλέξεων για όποιον και αν ακούει ή έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με ένα τέτοιο πεδίο, τις καταπληκτικές ασκήσεις ένωσης με τον Ιερό Ανώτερο Εαυτό.

Όλο αυτό το υλικό σε κάνει να νιώθεις τόσο υπέροχα! Σου μεταφέρει τόσο έντονα, τόσο ξεκάθαρα, τόσο βιωματικά ότι δεν είσαι μόνο η ανθρώπινη πτυχή σου, πως εσύ είσαι η συνειδητότητά σου, ο εξελιγμένος, Ανώτερος Ιερός Εαυτός σου, χωρίς διττότητα, με απλή αποδοχή, απλά εσύ και πως η Νέα Ενέργεια είναι εκεί και περιμένει, περιμένει να σε υπηρετήσει και να εκδηλώσει ακαριαία αυτό που εσύ φέρεις μέσα σου, στη φάση που βρίσκεσαι, κάτι που φυσικά είναι δική σου επιλογή, ενθυμούμενοι πάντα τον νόμο καταλληλότητας της εξέλιξης μιας οντότητας.

Αναφέρεται στις δύο αρχές της δημιουργίας στην υλική πραγματικότητα και ποιες είναι αυτές. Δημιουργείς από τον νου και το συναισθηματικό του παράγωγο ή από την σφαίρα της συνειδητότητάς σου; Στο πολυδιαστασιακό όργανό μας, την καρδιά, που μέσω αυτής επικοινωνούμε με τις ανώτερές μας σφαίρες, τις εξελιγμένες μας εκδοχές και τις παράλληλες πραγματικότητές μας, τους παράλληλους εαυτούς μας, τους οποίους φωτίζουμε και εξελίσσουμε, όσο εμείς επικοινωνούμε με την καρδιά και εκείνη είναι ανοιχτή και εκπέμπει φως και πληροφόρηση προς τα έξω, κάτι που επιστρέφει πίσω σ’ εμάς.

Τελικά η λέξη που έψαχνα για όλο αυτό το υλικό δεν είναι μόνο «καταπληκτικό», «φανταστικό», αλλά είναι ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ!

Μεγαλειώδες για όποιον έρχεται σε επαφή με αυτό. Νοιώθω πραγματικά ενθουσιασμένη (ας μου επιτραπεί ο όρος) και ευλογημένη, αισθάνομαι ειλικρινή ευγνωμοσύνη προς όλες εκείνες τις οντότητες που έχουν έρθει αυτή τη φορά στον πλανήτη μας για να μας βοηθήσουν να εν-θυμηθούμε (και στην συγκεκριμένη περίπτωση την γλυκύτατη Βικτώρια), αλλά και ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη προς τον εαυτό μου, που βρίσκει τον δρόμο του για να ακολουθήσει το δικό του μονοπάτι εξέλιξης ψυχής. Αυτή είναι μια προσωπική μου κατάθεση ψυχής και ευχαριστίας για όλα αυτά που βίωσα!

Με σεβασμό και εκτίμηση σε όλους τους ανθρώπινους αγγέλους!

Κατερίνα Θαλασσα – Γερμανία

Τι μου εδωσε “Ο Δημιουργος της ζωης μου” που δεν ειχα; Τιποτα . Τι μου εδωσε “Ο Δημιουργος της ζωης μου” που ειχα ξεχασει; Τα Παντα!!!

Αγαπημενη Βικτωρια , σου γραφω και μου γραφω γιατι ειμαστε ολοι “ΕΝΑ”. Ειναι ωραιο να μοιραζεσαι, να λες την Αληθεια σου… Δεν αισθανομαι οτι ενημερωνω εσενα, αλλα εμενα. Τελειωσε λοιπον και “Ο Δημιουργος της ζωης μου” με την 7η Ενοτητα που αναψε ξανά φωτιες, πυρκαγιες, συνειδητο-ποιησης.

Κυριαρχη η αισθηση οτι δεν υπαρχει χρονος…και σε πρακτικο επιπεδο , αφου ακουγοντας και νοιωθωντας τις ενεργειες των Δημιουργων στην Κρητη του 2013 , στο εδω και τωρα μου , στην Γερμανια του 2014.

Ε ναι λοιπον, δεν υπαρχει χρονος να μας χωριζει , δεν υπαρχει τοπος να μας χωριζει. Τι μου εδωσε “Ο Δημιουργος της ζωης μου” που δεν ειχα; Τιποτα . Τι μου εδωσε “Ο Δημιουργος της ζωης μου” που ειχα ξεχασει; Τα Παντα!!! Το ΚΑΙΚΟ που λεει κι ο Adamus. Αυτη τη φλογα που δεν σιγοκαιει απλα, αλλα εκρηγνυται ξαφνικα , σαν ηφαιστειο που ήταν αιώνες κοιμισμενο. Και δεν μιλαω για συνειδητοποιηση, για αφομοιωση, πρακτικα εργαλεια, ενεργοποιησεις… ολα αυτα ειχαν δωθει και στο “Γίνομαι Μαγνήτης Συγχρονικότητας”.

Στο “Ο Δημιουργος της ζωης μου” εγινε το ΜΠΑΜ στο εδω και τωρα! “Μα τι ωραια”, θα σκεφτει καποιος. Για πες μας με παραδειγματα Κατερινακι πως ειναι αυτο το ΜΠΑΜ; Τι κανεις με αυτο στην ζωη σου; Πως το κανεις πραξη; Και τι σου προσφερει τελικα; Δυσκολο να το μεταφερει κανεις, και πολυ πιο δυσκολο να το κανεις “δικο σου”, να το κανεις καθημερινοτητα σου, και αυτη ειναι η Αξια του.

Ετσι κι αλλιως περπαταω σε αυτο το δρομο και δεν ειμαι μονη, περπαταμε ολοι μαζι, και οι συνοδοιποροι με καταλαβαινουν. Η φωτιση δεν ειναι ενα σκαλοπατι που θα ανεβω, ειναι σαν κυμα που ερχεται και φευγει… δεν παει καπου… και ξαναρχεται, απλα με αφηνει να ανασανω μια στιγμη. Γιατι ειμαι Ανθρωπος και στα ηφαιστεια δεν ειμαι συνηθισμενος, να τα αντεχω για πολυ… Και επιστρεφει .

Υπαρχουν και στιγμες που δεν αντεχεται η ολη αληθεια του “ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ” που με κανει να γραφω ακομη και αρθρο με τον τιτλο: Αει….χασου…Φωτιση {απο το αει χασου…του Λαζοπουλου} Που λες…Μακαριοι οι πτωχοι..που θες να γυρισεις πισω. Μονο που αυτο δεν γινεται. Δεν γινεται να γυρισεις πισω, στον παλιο σου εαυτο. Μπορεις να κανεις πισωγυρισματα και να γινεις ξανα ενα μικρο ποντικακι. Στο πειραματικο εργαστηρι ενος Θεου που δεν καταλαβαινεις. Να γινεις ξανα φοβισμενος μικρος Ανθρωπος – οταν συρρικνωνεσαι εστω και για μια στιγμη.

Όταν οι αλλοι σε πονανε, εσύ γιατι τους αφηνεις; Γιατι έχεις ξεχασει αυτο το ΕΙΜΑΙ. Γιατι η ζωη σου καθρεφτιζει παντα αυτο που ΕΙΣΑΙ. Αλλά απο την στιγμη που εχεις νιωσει εστω και ενα χιλιοστο της Αληθειας που εισαι, αυτη θα γινει μια ενοχλητικη μελισσουλα που θα στριφογυρναει… θα σε κοιταει να πισωγυρνας και θα ευχεται απλα να την αποδεχτεις… Μολις το κανεις, θα ειναι παλι εκει θα εισαι παλι η Αληθεια σου. Δεν τρεφω ελπιδες λοιπον να ξεστρατισω. Μπορει καποιες φορες να πισωγυριζω αλλα το αποδεχομαι και προχωραω . Μην τρεφεις λοιπον κι εσυ ελπιδες Βικτωρια οτι θα μας ξεφορτωθεις τοσο ευκολα …εχουμε δρομο.

Σου εχω πει τοσα ευχαριστω που χανουν την αξια τους. Δεν σε ευχαριστω λοιπον, Βικτωρια Καρυπιδου, σε αποδεχομαι σαν κομματι του Εαυτου μου, που ξαναβρηκα!

Αυτο ειναι το ΤΩΡΑ μου αυτη ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ μου.

Σπυριδούλα Καμπόλη, Αθήνα

Είδα με τα μάτια μου τα ανθρώπινα τον άντρα και την γυναίκα που έχω μέσα μου και αυτό μου αποκάλυψε αλήθειες που ούτε γνώριζα, ούτε φανταζόμουνα!!! Και τώρα που τους γνώρισα και τους αγκάλιασα και τους αγάπησα και τους κατανόησα, κατανόησα επίσης και αναγνώρισα όλες τις συντροφικές και φιλικές μου σχέσεις και γιατί έχω έλξει τους συγκεκριμένους ανθρώπους γύρω μου!!!

11855632_794123014041611_4284645752712657177_nΣτο πρώτο σεμινάριο “Συνειδητότητα Ευημερίας” πήγα για το σεμινάριο… Aυτή την φορά όμως (στο “Αξία Ενοποιημένου Εαυτού“) πήγα για την υπέροχη Βικτώρια που με τραβάει σαν μαγνήτης πια και θέλω να βρίσκομαι κοντά της σε ότι κάνει, αφού μόλις βρεθώ στο πεδίο της λαμβάνω άμεσα και δυνατά την αγάπη της, την ομορφιά της, το πάθος της, τη χαρά της, την ευτυχία της, την καθαρότητα της… που με κατακλύζουν και νιώθω τόση ευγνωμοσύνη γιατί καθρεφτίζει τα πιο όμορφα κομμάτια μου!!!

Φυσικά γνώριζα ότι θα μου μεταδώσει και πολύ σημαντικές πληροφορίες και ότι θα ήτανε σημαντικό, ότι και άν ήταν τελικά αυτό που θα μου μετέδιδε… Αυτό που πήρα όμως τελικά ήταν συγκλονιστικά αποκαλυπτικό!!! Απερίγραπτα αποκαλυπτικό!!! και ΒΑΣΙΚΟ για όποιον ασχολείται με την αυτογνωσία του και θέλει να πάει παρακάτω….

Είδα με τα μάτια μου τα ανθρώπινα τον άντρα και την γυναίκα που έχω μέσα μου και αυτό μου αποκάλυψε αλήθειες που ούτε γνώριζα, ούτε φανταζόμουνα!!! Και τώρα που τους γνώρισα και τους αγκάλιασα και τους αγάπησα και τους κατανόησα, κατανόησα επίσης και αναγνώρισα όλες τις συντροφικές και φιλικές μου σχέσεις και γιατί έχω έλξει τους συγκεκριμένους ανθρώπους γύρω μου!!!

Ως αποτέλεσμα όλης αυτής της αναγνώρισης και της συνειδητής εργασίας μου από εδώ και πέρα βέβαια, μπορεί να είναι μόνο βήματα προς την ισορροπία… μέσα μου… και έξω μου (την οποία νόμιζα ότι είχα…).
Βικτωριάκι μου σε αγαπώ και σε ευχαριστώ!!

Εύη Σημαδοπούλου

Μου εμφύσησες τόσο έντονα το αίσθημα της σιγουριάς στις δυνάμεις και δυνατότητές μου που δεν ξέρω πως να στο περιγράψω!

Αυτό που μου πρόσφερε έντονα το σεμινάριο είναι η ενδυνάμωση της πίστης μου… Μετά από τη συνάντησή μας ισχυροποιήθηκε με super ρυθμούς. Μου εμφύσησες τόσο έντονα το αίσθημα της σιγουριάς στις δυνάμεις και δυνατότητές μου που δεν ξέρω πως να στο περιγράψω! Καλές οι γνώσεις και οι θεωρίες αλλά τελικά πάντα χρειαζόμαστε έναν ικανό, ενθουσιώδη και χαρισματικό καθοδηγητή -“προπονητή”! Σου είμαι ευγνώμων για όλα.

Σεβαστή Βολά, Ρόδος

Έχω αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι όπως και τον τρόπο που μιλώ και το συναίσθημα μου είναι αυτό του πάθους και του έρωτα για την υπέροχη ζωή που μπορώ να δημιουργήσω επειδή νιώθω ότι έτσι μου αξίζει.

Mε την Βικτώρια αποδέχτηκα το μεγαλείο μου κ την θεϊκότητά μου. Καθώς εγώ ανοιγόμουν στην αγάπη, άλλαξε και η ενέργεια μου όπως και η οι σχέση μου με τους άλλους. Εστιάζομαι στο απόλυτο Τώρα δείχνοντας εμπιστοσύνη και έχοντας πίστη ότι όλα εξελίσσονται τέλεια κάθε στιγμή. Έχω αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι όπως και τον τρόπο που μιλώ και το συναίσθημα μου είναι αυτό του πάθους και του έρωτα για την υπέροχη ζωή που μπορώ να δημιουργήσω επειδή νιώθω ότι έτσι μου αξίζει. Είμαι τόσο ευγνώμων που έχω γνωρίσει την Βικτώρια. Περάσαμε υπέροχα στην Κρήτη το προηγούμενο καλοκαίρι και ανυπομονώ να μάθω τι υπέροχο θα οργανώσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

 

 

Λένα Τσωλάκου και Δημήτρης Τρύφωνας, Κέρκυρα

Το Εμείς, που γίνεται μόνιμη βίωση.. η συνεχής Παρουσία Παντού και πάντα..

Κοιτώντας απλά τον εσωτερικό υπέροχο κόσμο μου, περπατώ με το κεφάλι ψηλά, σκορπώντας χαμόγελα αγάπης στους γύρω μου!! Το Εμείς, που γίνεται μόνιμη βίωση.. η συνεχής Παρουσία Παντού και πάντα..η Επικοινωνία  μεταξύ μας μέσω της Σύνδεσης, η  αίσθηση της Βοήθειας σε κάθε βήμα..το όλοι μαζί προχωραμε για το καλό όλων..η Συνειδητοποίηση της συνεχούς Σύνδεσης..η ασφάλεια της καθημερινότητας. Η Αγάπη της Ύπαρξης..από έμενα την Λένα στις άπειρες υπέροχες ψυχές, που ανοίγουν τα φτερά τους”. – Λένα

Η αγάπη που με γεμίζει, η αφθονία που με πλημμυρίζει, και η δύναμη του θεϊκού μου εαυτού μου δίνει φτερά για να προχωρήσω μαζί με σας στην επόμενη διάσταση και στη βοήθεια για όλο τον πλανήτη”. – Δημήτρης

Σχόλια, γεύσεις, εντυπώσεις από τα ομαδικά μας Ταξίδια ΕνΘύμησης!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

    Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

    Email (απαραίτητο)

    Ενδιαφέρομαι για