Βίντεο-σεμινάριο ~Ανάληψη Φυσικού Σώματος~

Εντατικό Βίντεο Σεμινάριο – Μεταμόρφωση

Μέσα από την εμπειρία της διεύρυνσης της συνειδητότητας, το Σώμα μας βιώνει την δική του πορεία ενθύμησης και αποταύτισης από μοτίβα και μπλοκαρίσματα που το κρατούσαν δέσμιο στην διττότητα και στις βαριές ενέργειες και τα πεδία αυτής. Αυτό το ΠολυΣύνθετο Ιερό μας Όργανο ξεδιπλώνει την δική του Σοφία και τον δικό του μηχανισμό Απελευθέρωσης και Αναγέννησης, όταν αρχίζουμε να συνάπτουμε μια πιο ουσιαστική και συνειδητή επαφή και σχέση μαζί του.

Εάν το φυσικό σας σώμα δεν είναι εναρμονισμένο με την Ψυχή σας, τότε το διευρυμένο επίπεδο της συνειδητότηας και η Νέα Συχνότητα του Φωτός που έχετε ενεργοποιήσει, αποδεχτεί και ενσωματώσει μπορεί να του προκαλέσει ‘προκλήσεις’. #Anagenis 

Καθώς βιώνουμε την Ανάληψη όλου του πλανήτη μας και η επιτάχυνση της εξέλιξης φέρει Νέες συχνότητες Φωτός και στα ατομικά μας πεδία, είτε το γνωρίζουμε είτε όχι, αυτή τη διαθεσιμότητα του Φωτός παράλληλα αυξάνει και την ένταση του ηλεκτρο-μαγνητικού πεδίου της ενέργειας. Όποιαδήποτε αλλαγή στο ενεργητικό πεδίο γύρω μας συλλαμβάνεται από το αιθερικό μας σώμα. Αυτό μας το σώμα ενεργεί ως παραλήπτης και ως μεταδότης αυτής της ενέργειας. Και αυτές οι αλλαγές επηρεάζουν αμέσα το φυσικό μας σώμα, το οποίο είναι η εξωτερική υλοποίηση του αιθερικού επιπέδου μας. 

Εκεί ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, οι οποίες συμβαίνουν στο κυτταρικό επίπεδο.Όσο μπαίνουμε στην διαδικασία να κατανοήσουμε αυτές τις αλλαγές, μετατροπές τόσο μπορούμε να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε το Ιερό Όχημα=Σώμα&Νους που φιλοξενεί και βιώνει την Εμπειρία της Ανάληψης!

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες οι οποίοι μπορούν να μειώσουν την δόνηση της βιολογίας μας και να δημιουργήσουν δυσαρμονία μετξύ του σώματος και της Ψυχής μας. Στο βίντεο σεμινάριο θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα γι’αυτά τα συμπτώματα και να γνωρίσετε πως μπορείτε να εστιάσετε στην λύση και διευκόλυνση της διαδικασίας ανάληψης που υπόκειται και το σώμα σας, επιλέγοντας αυτή να βιώνεται με χάρη, ευσπλαχνία και σεβασμό.

Μαζί θα ενθυμηθούμε, θα μετασχηματίσουμε και θα πάρουμε εργαλεία, κλειδιά_ενθύμησης για την πιο Ομαλή, Γεμάτη Χάρη Ανάληψη του Φυσικού μας Σώματος!

Τα θέματα που αναπτύσσονται είναι:

  • η σημασία και ο ρόλος της βιολογίας μας στο ταξίδι της ανάληψης μας
  • η αλχημεία της συγχώνευσης φυσικού σώματος με την Συνειδητότητα
  • η διευκόλυνση της διαδικασίας της ενσωμάτωσης και μετάβασης σε υψηλότερες δονητικές συχνότητες
  • η συνειδητή επαφή με την αναπνοή και τον έμφυτο μηχανισμό του σώματος
  • η σημαντικότητα της ενδυνάμωσης του Νευρικού μας Συστήματος
  • ο ρόλος του Ενδοκρινικού μας Συστήματος στην ανάληψη
  • Anagenis Φόρμουλα Soma&Spirit Infusion – για εναρμόνιση ορμονικού και βιοχημικού συστήματος, για ενδυνάμωση των μυών και εσωτερικής ισορροπίας

Η συνειδητή ενδυνάμωση του φυσικού μας σώματος = -επαφή με κατανόηση και αγάπη-διευκολύνει την μετατόπιση της περιορισμένης αντίληψης σε μακρο-αντίληψη, συμβάλλει στον ομαλό μετασχηματισμό ενεργειών και απαλύνει την διαδικασία της αφομοίωσης νέου δονητικού πεδίου ευκολότερα μέσα στην βιολογία μας.

Anagenis διαλογισμοί και ενεργοποιήσεις:

  • «Συνάπτω εκ νέου την σχέση με το Βιολογικό μου Σώμα»
  • «Ζώντας ως το Ενοποιημένο Ακτινοβόλο Ον με Ιερή Ισορροπία»
  • «Aπελευθερώνοντας τα σωματικά μπλοκαρίσματα»

_____________________________________________________________

Κόστος Βίντεο Σεμιναρίου : € 40

Περιλαμβάνει:

–  MP4 Οπτικοακουστικό Υλικό (5ωρών)

– παρουσίαση σε pdf

Το επόμενό σας βήμα: συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης παρακάτω στην σελίδα.

Για επιπλέον πληροφορίες: τηλ. 6946044133, 11-00 – 18:00 | anagenis8@gmail.com

 

Video Πρόσκληση|Ανάληψη Φυσικού Σώματος