Η Παραμονή μας και η Εμπιστοσύνη μας στη Σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό μας.

σύνδεση με ανώτερο εαυτόΗ παραμονή μας σε όλο και μεγαλύτερη διάρκεια στην διευρυμένη μας δονητική κατάσταση, στην 5η διάσταση, είναι αποτέλεσμα της δικής μας δέσμευσης απέναντι στον εαυτό μας, να γίνουμε εμείς ο αρχηγός του εαυτού μας, εκείνο το κομμάτι μέσα μας το οποίο γνωρίζουμε ότι είναι συνδεδεμένο με την Πηγή. Κάθε φορά που οποιαδήποτε κατάσταση πάει να σας βγάλει απ’ αυτό τον δρόμο, πάει να σας κατεβάσει απ’ αυτό το τρένο, θυμηθείτε εκείνη την ώρα και απλώς πείτε: «Εγώ Ειμί Αυτό που Εγώ Ειμί, εγώ ειμί θεός, είμαι πνεύμα στην εμπειρία και είμαι ενέργεια στη δράση και ήρθα να βιώσω αυτή την ομορφιά σ’ αυτό τον τόπο, σ’ αυτή τη Γη, σ’ αυτό τον πλανήτη και αυτό σκοπεύω να κάνω.»

Αν είναι οποιαδήποτε πλευρά σας, η οποία είναι εκεί και προσπαθεί να σας βγάλει από τον δρόμο, θυμηθείτε ότι είναι πτυχή μιας παράλληλης ή προηγούμενης ενσάρκωσής σας, η οποία όπως ακριβώς το λέω «είδε φως και μπήκε», γιατί κι εκείνες οι πτυχές με την σειρά τους θέλουν να φωτισθούν και έρχονται κοντά σας για να σας δείξουν ότι είναι εκεί. Είναι σαν να σας δείχνουν την παρουσία τους, είναι ένα κομμάτι σας. Και δεν λέμε ότι χρειάζεται να ασχοληθείτε για να το θεραπεύσετε, έχουμε βγει έξω από αυτό πια. Είπαμε ότι όσο καθαρίζουμε, όσο θεραπεύουμε, τόσο περπατάμε σ’ αυτό τον φαύλο κύκλο. Όχι πια.

Το κάρμα μπορεί να εξυπηρετεί και να δουλεύει για εκείνους που δουλεύουν και ζουν σύμφωνα με τους όρους του κάρμα, σύμφωνα με τους μηχανισμούς του. Όχι πια, δεν χρειάζεται να θεραπεύετε τίποτα. Το μόνο που εκείνη την ώρα χρειάζεται είναι να θυμηθείτε ότι είστε θεός, να πάρετε μια βαθιά εισπνοή και να πείτε: «Εγώ Ειμί Αυτό που Εγώ Ειμί και εγώ επιλέγω και προχωρώ προς την φώτιση. Εάν θέλεις, εάν επιθυμείς, μπορείς να έρθεις μαζί μου. Εάν όχι, τότε φύγε τώρα.»

Δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε πολύ. Απ’ την στιγμή που είσαστε στο κέντρο σας και είσαστε στο κέντρο της καρδιάς σας και γνωρίζετε προς τα πού πηγαίνετε και γνωρίζετε γιατί είστε εδώ, ότι ήρθατε για να βιώσετε ναι μεν τις εμπειρίες, αλλά με μια άλλη προσέγγιση, όχι του απλού ανθρώπου, ο οποίος παλεύει για να τα βγάλει πέρα, αλλά του διευρυμένου θεϊκού εαυτού, ο οποίος έχει την δυνατότητα και τα εργαλεία σε αυτή την ενσάρκωση -με όλες αυτές τις πλανητικές αλλαγές και με την αύξηση της συλλογικής συνειδητότητας ενεργειακά και την είσοδο του πλανήτη μας στη ζώνη φωτονίων- για να το κάνει αυτό.

Όλες οι οντότητες, οι αρχάγγελοι, οι άγγελοι, εκείνοι που επικοινωνούν και στέλνουν τα μηνύματά τους, ένα πράγμα λένε όλοι. Είμαστε από πάνω σας, σαν να είσαστε μικρά παιδιά. Αυτή την στιγμή κανείς και ποτέ δεν πίστεψε ότι ο πλανήτης Γη, η ανθρώπινη συνειδητότητα, έτσι όπως ήταν διαμορφωμένα τα πράγματα, θα μπορούσε να κλείσει τελικά τον κύκλο του ’12 και να περάσει στο νέο επίπεδο της Γης. Αυτά είναι λόγοι για πανηγυρισμούς και γιορτές καθημερινά.

Να γιορτάζετε την μεγαλοσύνη σας και μόνο όταν πάψετε να ψάχνετε για  δυνάμεις έξω από εσάς, όταν πάψετε να ψάχνετε για κάποιο μαγικό χάπι, που θα σας περάσει αμέσως στην πλευρά της φώτισης, της χαράς και της οικονομικής ευημερίας, μόνο τότε θα μπορέσετε να θυμηθείτε και να ενεργοποιήσετε αυτό τον θεό, γιατί θα στρέψετε την προσοχή μας μέσα σας, δεν θα ψάχνετε άλλο έξω από εσάς. Το κάναμε σε πολλές ενσαρκώσεις, ζωές και σ’ αυτή την ζωή βιώσαμε όλη αυτή την διαδικασία -είναι κατάλληλη να την περάσουμε-, όμως τώρα είναι εποχή να στραφούμε μέσα μας, να ενεργοποιήσουμε εκείνους τους σπόρους και εκείνο τον θησαυρό με τον οποίο ήρθαμε, γιατί ο καθένας από εμάς είναι τόσο μοναδικός. Εκείνο που μπορεί να κάνει ο καθένας από εμάς, μ’ αυτό που ήρθε στη Γη, δεν έχει έρθει κανείς άλλος.

Ο καθένας μας -δεν θέλω να παρεξηγηθώ- δεν συγκρίνεται, δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης, όμως τα χρώματα της ψυχής μας ξεπερνούν κάθε χρώμα της αντίληψης της 3ης διάστασης, γιατί τα χρώματα είναι τόσο μεγάλης ποικιλίας στις ανώτερες σφαίρες και μόνο όταν στραφείτε εσωτερικά, στη δική σας εσωτερική σφαίρα, θα μπορέσετε πραγματικά να βιώσετε και να φέρετε τον παράδεισο στη Γη. Και εάν θέλουμε να είμαστε ακόμα περισσότερο ευθείς και ειλικρινείς, ό,τι έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα, όπου είσαστε αυτή την στιγμή στη ζωή σας και εννοώ στη σύνδεσή σας με το πνεύμα, σ’ εκείνη την πνευματική δονητική διεύρυνση που βρίσκεστε και την σύνδεση που έχετε με τον Ανώτερο δονητικά Εαυτό σας, είναι αποτέλεσμα της δικής σας προσωπικής δέσμευσης, της δικής σας εσωτερικής καλλιέργειας και δουλειάς. Αυτό είναι δική σας δουλειά.

Αυτό όμως τί σημαίνει; Ότι όταν συνεχίσουμε αυτό τον δρόμο, υπάρχει διεύρυνση όλου αυτού, υπάρχει ανάπτυξη όλου αυτού. Όλοι είστε ξεχωριστοί και μοναδικοί και όλοι έχετε αυτούς τους θησαυρούς και κλειδιά μέσα σας, που θα ξεκλειδώσουν μυστήρια και πόρτες για εκείνους που ακολουθούν, που ακολουθούν στο μονοπάτι σας. Αντιληφθείτε την μεγαλοσύνη σας και αφού το ενθυμηθείτε, ολοκληρώστε την ενθύμηση αυτή με τον τρόπο που σας αξίζει.

Αφού το συνειδητοποιήσετε, γιορτάστε το εκείνη την ώρα, μια εισπνοή και ελάτε σε επαφή με εκείνο το κομμάτι που έχει θέσει αυτές τις εποχές, γιατί εμείς θέσαμε αυτές τις εποχές στη Γη. Εμείς δώσαμε την υπόσχεση στην πνευματική μας οικογένεια και στους Ανώτερους Εαυτούς μας ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αυξήσουμε την δόνηση της Γης και η οντότητα της Γαίας, λόγω αυτού, μπορεί να αναπαυθεί και να φύγει.

Ο παράδεισος διαμορφώνεται και είναι ωραίο να αφήνουμε και εμείς το δικό μας αποτύπωμα της δικής μας μαγικής καρδιάς και ψυχής. Για όποιον το επιλέγει αυτή την εποχή, ανοίγεται διάπλατα η εργαλειοθήκη με όλα εκείνα τα κλειδιά και εργαλεία του δημιουργού, για να δημιουργήσουμε, για αλχημεία και εκδήλωση ύψιστων δυναμικών, για όλους εσάς που ακούτε, που το διαβάζετε ή που θα το ακούσετε ηχογραφημένα ή διαισθάνεσθε αυτό το μήνυμα.