Προετοιμασία για το Νέο Κυκλο Δημιουργίας, το νιώθετε;;;

Βουτιές στην Αλήθεια μας Συνειδητοί Δημιουργοί!

Και ο Αύγουστος μας δίνει και από  μόνος του ευκαιρίες στιγμές που μένουμε σιωπηλοί, μέσα μας και απολαμβάνοντας την φύση – κοιτάμε και πιο βαθιά! Αξιοποιήστε το ……το Πνεύμα σας μιλά, αυτός ο Άυγουστος είναι εξαιρετικά σημαντικός για τις Ψυχές που έχουν αφυπνιστεί, λαμβάνετε καθοδήγηση και φωτεινά πακέτα/κλειδιά που θα ανοίξουν τις Νέες Πόρτες της Αποστολής/Επιθυμίας της Ψυχής σας! Πολλοί αναρωτιούνται, ποιό είναι το δικό μου νόημα, ρόλος, αποστολή σε αυτη την Ενσάρκωση;;;;Καθίστε να ακούσετε, οι απαντήσεις περισσότερο από ποτέ, ξεκίνησαν το ταξίδι τους προς εσάς ……..καθίστε να ακούσετε, να είστε διαθέσιμοι!!!

Με το κλείσιμο του 2016 ξεκινάει ένα νεο κύμα αφύπνισης και εποχής 2017 -2026 και είναι η δική μας ευθύνη και επιλογή να μην αφήσουμε τίποτα να μας προτρέψει από την εστίαση μας στην Ύψιστη Συνειδητότητα, την Θεική Σοφία μας και Εσωτερικό Φως να λάμψει μέσα από τα έργα, πράξεις και δημιουργίες μας. Για τον Εαυτό μας αλλα και για την Πραγμάτωση της Νέας Γης!!!!

Το Κορυφαίο Σημείο του Αυγούστου: Ύψιστη Συνεργασία με την Εξελιγμένη Εκδοχή του Εαυτού μας, Αίσθηση και Αντίληψη της Νέας Στροφής Υλοποίησης/Δημιουργίας στην ζωή μου. Νέα Projects με τους Masters της Νέας Γης!

Απόσπασμα από το webinar Αυγούστου, 3.8.16 ”Ζώντας την Συγχρονικότητα 366 ημέρες”

το επόμενο θα πραγματοποιηθεί 5/9, για να συμμετέχετε πατήστε εδώ

 

Aς μείνουμε συνδεδεμένοι!!!

YouTube Channel

Let’s Stay in touch: Facebook