“Το πολυτιμότερο ΔΩΡΟ μας – σε εμάς είναι η ανάληψη της ευθύνης μας η οποία ξεκλειδώνει την Σοφία της Ψυχής.” – Βικτώρια Καρυπίδου

Προσωπική Καθοδήγηση με την Βικτώρια Καρυπίδου.

Skype – Συνεδρία ‘’Προσωπική Καθοδήγηση από την Σοφία της Ψυχής’’

Εάν βρίσκεστε σε κατάσταση όπου θέλετε να ανακαλύψετε και να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και νιώθετε πως χρειάζεστε μία καθοδήγηση για να ξεκλειδώσετε το δικό σας εσωτερικό μονοπάτι, να λάβετε απαντήσεις για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να μπείτε πιο συνειδητά στην ενδυνάμωσή σας και να προχωρήσετε μπροστά στην πνευματική σας εξέλιξη υπεβραίνοντας τις προκλήσεις και τις αντιξοότητες τότε αυτή η συνεδρία Προσωπικής Καθοδήγησης είναι κατάλληλη για εσάς.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίας μεταφέρονται πληροφορίες – μηνύματα, καθοδηγήσεις που εξυπηρετούν τον Ανώτερο Καλό σας,  που αφορούν τα Δυναμικά που η Ψυχή σας επιθυμεί να γειώσει. Την στιγμή του ραντεβού μας, την ώρα που έχουμε κανονίσει, όπως εμείς έτσι και οι Ανώτεροι Εαυτοί μας, ομάδες Ουράνιας Καθοδήγησής, Πνευματικοί Δάσκαλοι ‘ετοιμάζονται’  για αυτή την άχρονη και μοναδική συνάντηση, έτσι ‘ανοίγει η πύλη της επικοινωνίας μας’ και ξεκινάει η αναμετάδοση. Σε αυτό το πεδίο της παραλαβής της ενέργειας, όπου συμμετέχει ενεργά και η Σοφία της Ψυχής, αναδύονται εικόνες, νιώθω ή απλά αποκωδικοποιώ τα ‘αρχεία’, ‘μεταφράζω την ενέργεια’ που μεταφέρεται και είναι διαθέσιμη εδικά και προσωπικά για εσάς.

Οι πληροφορίες και η ενέργεια που μεταδίδεται σας διευκολύνει να κατανοήσετε που βρίσκεστε στο τώρα σας σε σχέση με το μονοπάτι σας, ποιές είναι οι νέες προοπτικές, δυνατότητες που υπάρχουν στην σφαίρα συνειδητότητάς σας και βεβαίως πως να αντλήσετε την απαραίτητη ενέργεια και δύναμη για τις ριζικές αλλαγές που είναι κατάλληλες να πραγματώσετε στην ζωή σας.

Οι συνεδρίες είναι πολύ προσωπική υπόθεση, ετοιμάζονται και πραγματοποιούνται σε ένα ασφαλές, ανοιχτό και γεμάτο αγαπη περιβάλλον, καθώς καθοδηγούνται από το Πνεύμα και συμβαίνουν μέσα από την ροή της συζήτησης.

Εάν αισθανθήκατε κάποια οικειότητα με την συγκεκριμένη μέθοδο/τεχνική ενδυνάμωσης και καθοδήγησης, ίσως ήθρε η στιγμή να πάρετε κάποιες απαντήσεις ή να ακούσετε αλήθειες για την Ψυχή σας και το μονοπάτι σας.

Διάρκεια skype συνεδρίας: 1 ώρα

Κόστος : 60ευρώ

Για να κλείσετε το ραντεβού σας κλικάρετε πάνω στο Κλείστε το Ραντεβού Σας! συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας, για να κανονιστεί η ημέρα και ώρα για την συνεδρία σας.

Στο απαντητικό email που θα λάβετε με τις προτεινόμενες ημερες και ώρες τις συνάντησεις, θα λάβετε και τις πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.

 

Προσωπικές Συνεδρίες Διαισθητικής Συμβουλευτικής Κλείστε το Ραντεβού σας

Mentoring με την Βικτώρια Καρυπίδου

‘’Αφύπνιση στην Ενθύμηση του Ύψιστου Δυναμικού της Ψυχής’’

4 προσωπικές skype συνεδρίες

Η πρώτη μας συνεδρία κυμαίνεται στο πλαίσιο και προσέγγιση της συνεδρίας ‘’Προσωπική Καθοδήγηση από την Σοφία της Ψυχής‘’ (βλεπετε παραπάνω). Στις επόμενες εντοπίζοντας τα μοτίβα και πτυχές που φράζουν την αντίληψή και την κατανόηση σας για το μονοπάτι του Ύψιστου Δυναμικού της Ψυχής σας, λαμβάνετε καθοδήγηση και επιπλέον κλειδιά ενθύμησης που απευθύνονται συγκεκριμένα στο δικό σας Ενεργειακό Δικτύωμα και την παρούσα κατάσταση, για να απελευθερώσετε λιμνάζουσες, παγιωμένες ενέργειες στο νοητικό, βιολογικό και συνειδισιακό σας επίπεδα και να μπείτε στην διαδικασία αναδόμησης και αναγέννησης της νέας σας αντίληψης, νέου επιπέδου συνειδητότητας και γείωσης της νέας πραγματικότητας.

Συνήθως οι συνεδρίες απέχουν 15 ημέρες – 1 μήνα μεταξύ τους, απαιτούν την προσωπική σας δουλειά, καθώς θα εφαρμοζετε πνευματικά εργαλεία –κλειδιά ενθύμησης- που θα δίδονται/μεταφέρονται κατα την διάρκεια των συναντήσεων.

Διάρκεια Skype συνεδρίας : 1 ώρα

Κόστος 4 συνεδριών : 220ευρώ

Για να κλείσετε το ραντεβού σας κλικάρετε πάνω στο Κλείστε το Ραντεβού Σας! συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας, για να κανονιστεί η ημέρα και ώρα για την συνεδρία σας.

Στο απαντητικό email που θα λάβετε με τις προτεινόμενες ημερες και ώρες τις συνάντησεις, θα λάβετε και τις πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.

Προσωπικές Συνεδρίες Διασιθητικής Συμβουλευτικής με την Βικτώρια Καρυπίδου. Δηλώστε Συμμετοχή.

Συνεδρίες Δονητικής Θεραπείας Light Language

Μάθετε περισσότερα Τι Είναι το Light Language;

Μάθετε περισσότερα για την μέθοδο και τα οφέλη της Δονητικής Θεραπείας Light Language