H Ενεργή Επιλογή – ο “Κανόνας” της Νέας Εποχής.

Θα μας βοηθούσε εάν κατανοούσαμε ότι έχουμε την επιλογή να μεταμορφώσουμε εμάς τους ίδιους αλλά και τις καταστάσεις που βιώνουμε, αποφασίζοντας να φέρουμε στο τώρα μας το μέλλον μας. Κάτι τέτοιο γίνεται εφικτό όταν εισερχόμενοι σε μία χρονική περίοδο της ζωής μας αποφασίζουμε ενεργά και συνεχόμενα να επιλέγουμε την σύνδεση με τον μελλοντικό, εξελιγμένο μας εαυτό, αυτός που ήδη έχει βιώσει, γίνει, πραγματώσει αυτό που εμείς στο τώρα μας ‘προσπαθούμε’ και αποφασίζουμε ότι θέλουμε.

Καθώς εφαρμόζουμε αυτήν την κβαντική πρακτική, για ένα εύλογο χρονικό περιθώριο, σταδιακά βλέπουμε αυτό που έχουμε εκφράσει ως επιθυμία, πρόθεση να πραγματοποιηθει, απλά υλοποιείται! Πως γίνεται αυτό; Επειδή ακολουθούμε την καθοδήγηση που προκύπτει μέσα από αυτή την σύνδεση!

Δεν έχει σημασία το παρελθόν. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι στο εδώ και τώρα ενεργά επιλέγουμε εκείνο που θα θέλαμε να βιώσουμε, όπως για παράδειγμα να ζουμε ελευθεροι, δίχως οποιαδήποτε προσκόλληση. Λέγοντας, “ενεργά επιλέγω” θέλω να δώσω καλύτερη εξήγηση, ώστε να γίνει πιο αντιληπτό και κατανοητό τόσο στο ενεργειακό σας σώμα, τόσο και στο νοητικό σας σώμα.

Η Ενεργή Επιλογή είναι η διατήρηση μίας συγκεκριμένης γκάμας συχνοντήτων μέσα στο πεδίο σας. Αναφερόμαστε στο δονητικό πεδίο το οποίο σχετίζεται με την υλοποίηση αυτης σας της επιλογής.

Δηλαδή όλο και περισσότερο βάζω την πρόθεση να διαλέγω σκέψεις και εμπειρίες που συμβάλλουν στην ποιότητα της επιλογής που θέλω να γειώσω, αγκαλιάζουν την υλοποίηση και σχετίζονται με αισιόδοξα μηνύματα.

Ακόμη, είναι σημαντική και η εσωτερική γνώση πως αυτή η επιλογή  σε ένα βαθμό έχει ήδη ξεκινήσει να πραγματώνεται στην ζωή σας. Πολλές φορές βέβαια βγαίνουν στην επιφάνεια κάποια θέματα που τείνουν και πάλι να μας περιορίσουν από αυτά που θέλουμε.

Όταν λοιπόν έρχονται αυτά στο μυαλό μας, έχουμε μάθει και εδώ στην σχολή και δουλεύουμε με διάφορα εργαλεία της νέας ενέργειας. Έτσι λοιπόν θυμόμαστε πως έχουμε δύο δρόμους: Nα αφήσουμε να μας απορροφήσει η διττότητα και η πτυχή μας που “κυβερνάται” από αυτή ή να ενεργοποιήσουμε την επίγνωσή μας και να συντονιστούμε με εκείνο το Λαμπερό, Φωτεινό, Εξελιγμένο μέρος του Εαυτού μας, το οποίο είναι ήδη όλα αυτά που ποθούμε, είναι ήδη όλα αυτά που επιθυμούμε να είμαστε.

Κάτι άλλο που χρειάζεται επίσης να προσέξουμε είναι ο τρόπος με τον οποίο εκφραζόμαστε και γράφουμε. Τί κρύβεται πίσω από τις λέξεις σας; Με τι συντονίζεστε όταν εκφράζεστε και με ποιον τρόπο χρωματίζετε τις λέξεις; Η Μαεστρία της παρατήρησής σας στην νοητική σας λειτουργία και την έκφραση του εαυτού σας είναι ο μαγνήτης εκείνου που έλκετε και εισπράττετε κάθε στιγμή.

Από εκεί κι έπειτα έχει σημασία να αποφασίσετε την γνώση αυτή να την κάνετε σας βιωματική πράξη και επιλέγετε ενεργά και συνειδητά την ΕυΖωία, την ΕυΓνωμοσύνη, την ΕυΗμερία. Έτσι, ακτινοβολείτε αυτά τα στοιχεία από μέσα προς τα έξω και η συνειδητότητά σας ξεκινάει την πορεια της “κάθαρσης”, με την έννοια ότι γίνεται όλο και πιο φωτεινή, με περισσότερη διαύγεια και την αίσθηση της κατεύθυνσης προς την Πηγαία Αλήθεια σας. Σταδιακά θα φθάσετε στον Ενοποιημένο Εαυτό κι αυτό που ακτινοβολείτε θα μαγνητίζει όλο και περισσότερο καταστάσεις κι ανθρώπους της ίδιας συχνότητας, ‘ποιότητας’, αντιλήψεων και ιδεών.

Παράλληλα ενεργοποιείται και ο Δημιουργός μέσα σας, ο οποίος είναι πλέον σε θέση να εκκινήσει την Μαεστρία της Γείωσης των ταλέντων του. Αρχίζει να διακρίνει τι τον ωφελεί, τι τον ενδυναμώνει και τι τον διευκολύνει στο μονοπάτι του. Υπάρχει η διαύγεια της συνειδητότητας, η σύνδεση, και το βίωμα του “παντρέματος” ανάμεσα σε εσάς -στο τώρα σας- και της εξελιγμένης σας εκδοχής.

Όλα όσα μπορείτε να υλοποιήσετε μέσα από αυτή την σύ-ζευξη είναι ανεπανάληπτα, ακτινοβόλα και μαγευτικά.

Ο μόνος που μπορεί να παραπλανηθεί ουσιαστικά απ’ όλες μας τις συρρικνωμένες πτυχές-πεδία, είναι το ανθρώπινο μυαλό. Όταν ταυτιζόμαστε με το ότι είμαι μόνο ο άνθρωπος, αυτή είναι και η μόνη πτυχή μας, που οποία μπορεί να παραπλανηθεί. Το πνεύμα, αυτό που ουσιαστικά είμαστε, είναι αυτό που είναι άφθαρτο, αιώνιο και πλήρες, δε χρειάζεται καμία καθοδήγηση.

Μην περιμένετε να τελειοποιηθείτε για να μοιραστείτε με τον κόσμο, ό,τι και αν είναι αυτό που νιώθετε ότι είναι το χάρισμα, το πάθος της Ψυχής σας. Ο κόσμος θα νιώσει το μήνυμα το οποίο αποτυπώνετε, καθώς έρχεται από την καρδιά σας.

Όλοι σας έχετε ταλέντα και το κάθε ταλέντο σας, η κάθε πτυχή αυτού του διαμαντιού που είστε μπορεί να λάμψει μόνο όταν ακούσετε την δική σας καθοδήγηση και διαίσθηση.

Διατηρήστε ζωντανή την επιλογή να δημιουργείτε την ζωή σας και τα έργα σας μέσα από την αλήθεια σας, προσκαλέστε τον μελλοντικό, εξελιγμένο μέρος του εαυτού σας να συμβάλλει και ακολουθήστε τα βήματα που προκύπτουν……θα απογειωθείτε.

Υπέροχη συνέχεια στις Μοναδικές Υλοποιήσεις και Δημιουργίες Σας!

Βικτώρια & Anagenis