Συντονισμός με την ενέργεια Μαϊου

Ο Μαϊος είναι ο μήνας κατά τον οποίο κορυφώνεται η δημιουργική μας φύση. Η περίοδος όπου φορτιζόμαστε με την δόνηση της χαράς για να εισπράξουμε όλα αυτά που λαχταράμε εφ’ όσον το επιτρέψουμε στον εαυτό μας.

Αυτός ο Μήνας είναι το διάστημα υλοποίησης και δημιουργίας συνθηκών, στην υλική διάσταση, τα οποία θα παντρευτούν με τα υπόλοιπα δημιουργικά συστατικά για να βιώσουμε την υλοποίηση.

Αυτό που έχουμε εκφράσει ότι επιθυμούμε, όταν αισθανόμαστε αυτήν την επιθυμία, εκείνη τη στιγμή βρισκόμαστε ήδη σε μια κατάσταση μέσα μας  όπου διαθέτουμε όλα τα μέσα και τις ικανότητες, να το λάβουμε όπως ακριβώς το ζητήσαμε.

Γιατί αυτή η επιθυμία μας δεν είναι κάτι που προσκομίζουμε από αλλού, αλλά κάτι που μεταφράζουμε ενεργειακά από μέσα μας το οποίο μετατράπηκε σε πρόθεση.

Ο Μαϊος μας καλεί να αναγνωρίσουμε και να επωφεληθούμε κάνοντας πράξη δύο από τους νόμους του σύμπαντος. Τον νόμο της δόνησης και τον νόμο της έλξης.

Για να ενεργοποιηθεί ο Νόμος της Έλξης πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε και να αξιοποιήσουμε τον νόμο της Δόνησης.

Η δόνηση προκαλείτε όταν αυτό στο οποίο εστιάζουμε δημιουργεί ένα συναίσθημα. Το συναίσθημα είναι αυτό το οποίο μας φέρνει σε άμεση σύνδεση με την ανώτερη συνειδητότητα.

Κρατάμε την ενέργεια του ενθουσιασμού για τα θέλω μας τα οποία έχουν ήδη γειωθεί. Γιατί τη στιγμή που έχουμε την Σοφία να επιθυμήσουμε κάτι, είμαστε οι δημιουργοί της υλοποίησης του.

Tο παρακάτω Video αποτελεί  Απόσπασμα από το μηνιαίο Webinar Εμπειρία Συνειδητής Συν-Δημιουργίας “Διατήρηση της Δόνησης για την Υλοποίηση Επιθυμιών και Ζωής που μας αξίζει”.

 

Το επόμενο Webinar του κύκλου “Εμπειρία Συνειδητής Συν-Δημιουργίας θα πραγματοποιήθει  την Δευτέρα 4 Ιουνίού στις 18:00 – 19:30. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλίκ εδώ.

Για να δηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής στο επόμενο Webinar στείλτε mail στη διεύθυνση anagenis8@gmail.com