Υλοποίηση Επιθυμιών

Ylopoiisi_Epithymion_Webinar_Syneidhths_Syndimiourgias

Το κατάλληλο γόνιμο περιβάλλον, μέσα στο οποίο συμβαίνουν οι ανώτερες συν-δημιουργίες, δηλαδή  τα βήματα προς την ύψιστη εκδήλωση, του ύψιστου δυναμικού, την Υλοποίηση Επιθυμιών, είναι το ιερό μας όχημα. Νους, Σώμα, Συνειδητότητα.

Αυτό που τείνει να κάνει η προσωπικότητα, γιατί η συνειδητότητα ποθεί να είναι συνεχόμενα παρούσα στην υλική πραγματικότητα, είναι να μας ωθεί να  ξεχνάμε και να ξανακλείνουμε, να ξαναμπαίνουμε στα παλιά πρότυπα, στα παλιά μοτίβα συμπεριφοράς.

Το  όχημα αυτό έχει αυτοματοποιημένη συμπεριφορά και συνήθειες που μπλοκάρουν την ροή της Ενέργειας της ανώτερης καθοδήγησης, ευτυχώς όμως με την κατάλληλη πρόθεση εσωτερικής διεργασίας και αφοσίωσης εκείνο μπορεί να υιοθετήσει νέες ‘συνήθειες’  οι οποίες προάγουν την ευημερία, προάγουν την ευζωία, προάγουν την πνευματική μας διαύγεια, προάγουν την συνεργασία με τις ανώτερες σφαίρες.

Στo Video που ακολουθεί αναφέρομαι στα στοιχεία που μπορούν να αποτελέσουν γόνιμο περιβάλλον  για την Υλοποίηση Επιθυμιών, και σας καλώ να παρακολουθήσετε το νέο μας Webinar, που πραγματεύεται διεργασίες με τις οποίες  επανερχόμαστε στην πνευματική θεϊκή τάξη, στις υψηλές δονήσεις οι οποίες είναι κατάλληλες για τον καθένα μας.

Σε αυτά τα Webinars, τα Μηνιαία Σεμινάρια Εμπειρίας Συνειδητής Συνδημιουργίας  θα θυμίζουμε κάθε μήνα, τις ενέργειες,  θα επαναφέρουμε και  θα επαναπροσδιορίζουμε τον εαυτό μας!

Θα χαρώ πολύ να  είμαστε μαζί σ’ αυτήν την νέα εμπειρία βιωματικής ενθύμησης, της παρουσίας της ανώτερης ύπαρξης.

Νούς, Σώμα και Συνειδητότητα είναι το Ιερό μας Όχημα το γόνιμό έδαφος, το μέσο  για την Υλοποίηση Επιθυμιών.

 

http://www.anagenis.com/empeiria_siniditis_sindimiourgias/